-->

nimijuhlameikki

Aug 23, 2014

Vietimme tänään ihanan päivän sukulaisten ja ystävien kesken, juhlien suloisen kuopuksemme nimijuhlaa. Päivä oli kaikin puolin ihana, kerrankin juhlat, missä mikään ei mennyt mönkään!

Mulla oli luonnollisesti hyvin rajallinen aika itseni laittamiseen, joten menin vanhalla luottomeikilläni siitä mistä aita on matalin. Tein kuulaan pohjan iholle käyttäen mineraalimeikkipohjaa, jonka viimeistelin Grimasin Fixin powderilla. Varjostukset, aurinkopuuteri ja poskipuna viimeistelivät pohjan, ja kun huulille laittoi vaaleaa kiiltoa, oli meikin fokus helppo jättää silmiin.Tummat silmät ovat siitä kätevät, että niistä saa pelkällä kissamaisella, kulmista ulospäin kaartuvalla rajauksella jo riittävän juhlavat, mulla ei nimittäin ollut aikaa ruveta sutimaan luomille väriä, joten rajaukset saivat kelvata ihan sellaisenaan. Meikistä tuli juuri sellainen, mitä luottomeikiltä odottaa saattaakin; siisti, fressi ja juhlakelpoinen kaikin puolin.

Palataan myöhemmin itse juhliin ja asuuni, nyt painelen ansaitusti juuri pyöräyttämäni kanasalaatin pariin ja syötyäni nostan jalat pöydälle, enkä tee tänään enää yhtikäs mitään!

Miten teidän lauantai on sujunut?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla ja Facebookissa.

8 comments:

 1. Replies
  1. Voi kiitos, Hanna! Aika perussettiä, sanoisinko - mutta toimii kyllä aina. :)

   Delete
 2. Tosi kaunis hempeä meikki!

  La on mennyt täällä ihan löhöillessä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Jonna. :) Mäkin pääsin onneksi päivän päätteeksi sohvan nurkkaan, kylläpä muuten olin sen ansainnutkin! :D

   Delete
 3. Ihanaa että pirskeet sujuivat :-) Minä hengailin lauantain Ikeassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, oli ihanat juhlat meillä! Heh, Ikea on mainio hengailupaikka, paitsi kukkaro ei kyllä yleensä kiitä siellä käynnistä... :D

   Delete
 4. Voi luoja tyyppi, sä oot niin kaunis ja sun iho!!!! Tää näppynaama on nyt kyllä vähän kade ;p
  Ja ihanaa, että juhlat onnistuivat hyvin ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. *punastelee täällä* Kiitos, kaunis. <3 Mulla on kanssa muutama näppynen pukannut nassuun viime päivinä, johtunee siitä, kun käytössä ja testissä on niin monen sarjan juttuja yhdellä kertaa, iho voi vielä paremmin, kun käytin vaan yhtä sarjaa kerrallaan... :/ Tsemppistä näppytaistoon!

   Juu, paardit meni ihanasti! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)