-->

ruusun maailmassa

Aug 28, 2014

Olin pari viikkoa sitten kuulemassa mielenkiintoista asiaa ruusuihin liittyen, Dr. Hauschkan uudistetun ruusuvoiteen lanseeraustilaisuudessa Helsingissä, kauniissa Annalan puutarhassa. Olin kyllä ollut tietoinen Annalan olemassaolosta, mutta kävin siellä nyt ensimmäistä kertaa itse, ja voi miten kauniista paikasta olikaan kyse. On aina yhtä mielenkiintoista päästä kurkistelemaan kaupunkimiljöön keskeltä löytyviä kauniita, vanhoja puutaloja, ja Annalan pihapiiristä niitä löytyi useampiakin. Upeaan valkoiseen huvilaan emme harmiksemme päässeet sisälle, sillä se on poistettu käytöstä homevaurion vuoksi.Oli mukavaa olla vieraana tilaisuudessa, mihin oltiin selkeästi panostettu niin ulkoisesti kuin itse presentaationkin osalta, opin vaikka mitä uutta tuosta kauniista kukasta! Tiesittekö esimerkiksi että erilaisia ruusuja on jalostettu yli 20 000 lajiketta, tai että yhdeltä viljelyhehtaarilta saadaan ainoastaan yksi kilo kallisarvoista ruusuöljyä? Itse kukkaan liittyvän faktapaketin päälle saimme tutustua uudistettuun klassikkoon, eli Dr. Hauschkan Ruusuvoiteeseen, joka sisältää nyt vieläkin enemmän sitä itseään, eli ruusua. Voide on tarkoitettu normaalin ihon lisäksi suojaamaan ja hoitamaan myös kuivaa ja ikääntyvää ihoa, minkä lisäksi se suojaa ihon omaa kosteustasapainoa ja auttaa sitä uudistumaan.

Aamupäivä kuluikin mitä leppoisammin nauttien mielenkiintoisesta luennosta ja Hausckasta seurasta, ja kerkesimmepä me Anskun kanssa napata vielä nämä blogissa jo aiemmin nähdyt asukuvatkin tilaisuuden jälkeen. Vauva nautti myös selvästi ruusuntuoksuisesta aamupäivästä, niin sikeästi hän nukkui rintarepussaan koko tilaisuuden ajan!

Onko teillä kokemuksia merkin tuotteista tai luonnonkosmetiikasta yleensäkin?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla ja Facebookissa.

4 comments:

 1. Jaha toivottavasti ei näje mun fysioterapeutti tätä mun ergonomista suoritusta :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No aivan normaali asentohan toi nyt on kukkia kuvatessa... ;)

   Delete
 2. Oiii, mulla on ollut sua ja sun blogia ihan kamala ikävä! Vihdoin tää lomailija alkaa päästä arkeen kiinni ja blogeihin ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama, mietinkin kesällä että mihin oot kadonnut... :) Kivaa, kun olet bäk. <3

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)