-->

Triple-valaisin

Aug 3, 2014

Tästä keittiömme helmestä on pitänyt huudella täällä blogissa jo aiemmin, mutta kuvat taisivat muistaakseni pimeään vuodenaikaan jäädä niin surkeiksi, että homma lykkääntyi. Nyt muistin kuitenkin kameran kanssa heiluessa tallentaa filmille myös tämän upean valaisimen, jonka saimme yhteiseksi joululahjaksi viime vuonna minun ja miehen vanhemmilta. 

Olimme katselleet Tripleä sillä silmällä kaihoisasti jo jonkin aikaa, ennen kuin keksimme toivoa sitä joululahjaksi ja siinä kävi lopulta sitten niin, että anopin hankittua valaisimen jo hyvissä ajoin ennen joulua, otimme sen hellään huomaamme jo loppusyksystä, hankinnasta kuultuamme. Järkeilimme että siinä kohtaa oli loistotilaisuus hyötyä kauniista valaisimesta juuri vuoden pimeimpään aikaan, kun vaihtoehto olisi ollut makuuttaa sitä autotallissa tai missä lie pukkia odottamassa...


Ja kyllä tuota on muuten ihasteltu kerran jos toisenkin! Sen upean yksinkertainen ja oivaltava design jaksaa ilahduttaa katsojaansa kuukaudesta - ja varmasti vuodesta! - toiseen, ja sen ympärilleen levittämä valokin on mitä mainioin. Tämä Tapio Anttilan suunnittelema kaunotar on kotimainen Avainlippu-tuote ja sitä valmistetaan tämän valkoisen lisäksi myös harmaana ja oranssina. Harmaa olisi varmasti myös ihan upea, oranssista puhumattakaan. Meidän keittöön tuo valkoinen istuu kuitenkin kuin nyrkki silmään, ja valaisimen muoto korostuu kauniisti tuota ruokapöydän taustalla olevaa harmaata seinää vasten, mihin Lontoo-aiheinen sisustustarra tuo kivasti eloa.

Iskeekö Triple teihin? Haaveiletteko te jostain tietystä design-valaisimesta ja jos haaveilette, niin mistä?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

12 comments:

 1. Kaunis valaisin ja se pääsee hyvin oikeuksiinsa tuota teidän harmaata seinää vasten :) voi että, mä haaveilen aika monestakin valaisimesta. Haaveet on kuitenkin haaveita ja totuus sitten toinen ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Me ollaan myös tykätty tuosta hurjasti! No kyllä niitä haaveitakin joskus voi toteuttaa, ja vaikka eivät kaikki toteutuisikaan, niin se pelkkä haaveilukin on kanssa aika ihanaa. :)

   Delete
 2. Oi kun se on kaunis. Meillä haaveiltiin keittiöön pitkään Lokkia ja tuolla se nyt nököttää niin kauniina. Seuraavaksi pitäisikin miettiä jo olohuoneen valaisimia, sitä kun muuttaa keväällä niin eihän tänne ole mitään tarvinnut vaan kaiketi se syksykin sieltä tulee pimenevine iltoineen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lokki on myös ihan superkaunis, voisin ottaa sen ja meille heti! :D On muuten totta että valaistusta alkaa oikeasti miettimään vasta syksyn saapuessa... :)

   Delete
 3. Tuo valaisin vaan on niin ihana!! Tilasin meillekin sen parisen vuotta sitten, mutta meille se ei sopinut pöydän päälle koska jäi liian alas.. Oliko teillä tätä ongelmaa? Mietimme silloin olisiko sähkömies osannut lyhentää niitä kolmea eri johtoa, että olisimme voineet pitää valaisimen..

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hitsi, meillä ei kyllä ollut tuollaista ongelmaa laisinkaan, päinvastoin valaisin roikkuu pöydän yllä juuri jetsulleen oikealla korkeudella. :) Sähkäriltä varmasti kannattaa kysäistä, jos valaisin jäi kummittelemaan mieleen!

   Delete
 4. Meiltä Triple löytyy olohuoneesta. Tykätään paljon erityisesti siksi, että on kotimaista työtä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kotimaisuus on kyllä ehdoton kirsikka kakun päällä. :)

   Delete
 5. Tykkään valaisimesta enkä ole ennen tätä nähnytkään.
  Meillä on suuri Octo valaisin ruokapöydän päällä ja sitä ihastelimme pitkään ennen ostoa. Olen haaveillut saman sarjan muista valaisimista olohuoneen puolelle.

  ReplyDelete
 6. Ui, Octo on myös tosi upea ja ihanan erikoinen. En ihmettele, että mielesi tekee lisää... :D

  ReplyDelete
 7. Mäkään en ole ennempää koko valaisimesta kuullut saati nähnyt. Tykästyin! Näyttää todella hyvältä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on kyllä ihanan simppelillä tavalla kaunis. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)