-->

valkoista varpaankynsillä

Aug 13, 2014

Olen katsellut kaihoten muiden sandaaleista pilkistelleitä raikkaan valkoisia varpaankynsiä tänä kesänä ja sain vihdoinkin lakattua itsellenikin vastaavat. Valkoinen oli vielä jokunen vuosi sitten ihan nounou kynsillä, mutta viime vuoden aikana siitä on yhtäkkiä tullut hurjan trendikäs ja fressi vaihtoehto kirkkaille väreille, ja mikä parasta, valkoinen näyttää todella hyvältä päivettynyttä ihoa vasten!

Valkoinen kynsilakka toimii myös loistavana pohjana kirkkaiden värilakkojen alla, kun haluaa värin olevan kynsillä erityisen intensiivinen. Pastellilakkojen alle kannattaa myös aina lakata ensin kerros valkoista, jotta niiden hennot sävyt pääsevät kunnolla oikeuksiinsa.

Miltä valkoiset kynnet näyttävät teidän mielestänne, raikkailta vai aneemisilta?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla ja Facebookissa.

8 comments:

 1. Siis mulla on ihan sama juttu, olen täysillä ihastunut valkoisiin kynsiin! Etsinnässä onkin vahvabigmenttinen puhtaanvalkoinen lakka (kaikki mitä kynsilakkalaatikostani löytyy, tuntuu olevan ihan liruja), just sellainen kuin tuo sinun - mikä merkki se on ja suositteletko? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää mun on muistaakseni Seppälän joku halpis, mutta tosi hyvä! Lakka on just jossain karkuteillä, mutta pistän vaikka FB-viestin, kun löydän sen ja saan merkin tietooni. :)

   Delete
 2. Täälläkin kuljettu koko kesä varpaankynnet valkoisina :) Kestäviksi ovat osoittautuneet Rimmelin Rita Ora-malliston White Hot Love-lakka ja L'Orealin valkoinen peruslakka.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noniin, meillähän on sit lauantaina oikein valkokynsiklubin kokous! :D Kiitti hyvistä vinkeistä, Anna-Maria ottakoon niistä onkeensa. ;)

   Delete
 3. Valkoinen toimii varpaissa ihan älyttömän hyvin!

  ReplyDelete
 4. Toimii!! :) Mulla on koko kesänollut neonkorallit ja ne on olleet mun lempparit :D

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)