-->

barbie nails

Sep 22, 2014

Hajositteko jo otsikon kohdalla? Sain jonkun kohtauksen tässä eräänä päivänä ja lakkasin varpaankynteni purkkapinkeiksi. Jep. Lakka näytti vielä pullossa aika jännältä, mutta kynsillä se on kyllä melkoisen valju ja ihan liian öklötyttömäinen mun makuun.


Joskus sitä yllättää itsensäkin näillä aivopieruillaan! Että kun jaksoin viimein laittaa kynnet ainakin kuukauden tauon jälkeen, valkkasin sadan lakkapulloni joukosta juurikin tämän lakan... Mä en aina ymmärrä itseäni. Jos mä käyttäisin hymiöitä tekstissäni, tulisi tämän lauseen perään se, joka nauraa räkättää suu apposen auki. Tällaista siis täällä tänään, miten teidän viikko on lähtenyt käyntiin?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla, Facebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

 1. Musta nää on söpöt nonparellikynnet, tulee ihan cup cakesit mieleen! :D

  Ja kylmissä oloissa on lähtenyt viikko käyntiin, aika karua, että vedin untuvatakin tänään ekaa kertaa päälle. Sillä samalla takilla, kun pitäisi tarjeta sittenkin, kun mittarissa on -20°C.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aika hyvät vertauskuvat, osuit naulan kantaan. :) Ja äläpä, hiukka kylmä päivä ollut! Oltiin lasten kanssa ulkona vaunuilla ja meinasin jäätyä, onneks tytöillä oli sentään vaatetta tarpeeksi päällä. :)

   Delete
 2. Peukku, peukku, PEUKKU!! Tää tykkää, tää tykkää todella. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, kiitti! Se tässä lakassa on kyllä kätsää, että saa kerralla kaikki glitterit ja muut, ei tarvitse kahta lakkaa säätää. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)