-->

kKnjakkibiker in action

Sep 4, 2014

Aamu alkoi tänään vauhdikkaasti kun heräsin reippaasti yli tunnin normaalia aikaisemmin, ehtiäkseni Helsingin keskustaan juhlistamaan 75-vuotiasta ACOa ja kuuntelemaan samalla mielenkiintoista asiaa ihosta ja ikääntymisestä. Paikalla oli tietysti tuttuja naamoja ja mielettömät suklaatarjoilut Chjokosta, joihin en luonnollisestikaan koskenut, koska torstai ei ole karkkipäivä... Jännä huomata, ettei mulla enää edes käsiä syyhytä, vaikka eteen tuupattaisiin mitä herkkuja - niin se sokerihimo pikkuhiljaa talttuu!

Kivan tilaisuuden jälkeen poikkesimme vielä Anna-Marian kanssa Espalle räpsimään asukuvia turistien joukkoon, ja olipa ihana kun kameran takana oli kerrankin nainen, joka ei naksauttele kieltään jo kolmannen kuvan kohdalla ja ilmoita sitten siinä seitsemännen tienoilla että homma varmaan alkaa olla jo paketissa... Aiheuttavat muuten hieman haasteita nuo rakennusten vaaleat pinnat suoran auringonvalon kanssa, tuppaavat kuvat palamaan puhki jostain kohtaa aina, vaikka kuinka säädät valotusta, dääm.


buutsit secondhand
hame H&M (secondhand)
paita H&M
bikertakki Vila (secondhand)
huivi H&M (secondhand)

Asu oli taas aika randomilla valittu, huivinkin heitin niskaan vasta eteisessä lähtöä tehdessäni, mutta se sopikin sitten kokonaisuuteen kuitenkin tosi hyvin mun mielestä. Jälleen on asussa paljon kakkoskäden kamaa; hame on ystävän kirppiskassista kaivettu, rotsi Vermosta ja nuo bikerbuutsit ovat ikivanha kirppislöytö Hietsusta. Kenkien ainoaksi miinuspuoleksi mainittakoon nahan omituinen ja voimakas haju, joka oli niissä jo ostaessani ne uusina laatikoineen kirppikseltä - saa huikkailla vinkkejä hajunpoistajista kommenttien puolella!Hame on mun mielestä tosi kaunis, tosin sain kiskoa sitä alituiseen ylöspäin, kun se tuppasi nousemaan joka askeleella hieman liian ylös. Mikään ei ole karmivamman näköistä kun liian lähelle hanuria kivunnut pikkupikku hamonen, jaiks. Asu oli taas näitä kompromissi-sarjalaisia; harmittaa kun kaapissa on vielä niin paljon sellaista, mikä ei mahdu päälle; toisaalta siellä on jo myös liian suuriakin vaatteita, mikä aiheuttaa aika lailla päänvaivaa mulle, kun asu pitää rakentaa aika suppeasta rättivalikoimasta. Toisaalta, tuleepahan sitten jumpattua aivoja, kun miettii päänsä puhki että meneekö tuo tämän kanssa, vai onko joku asun osista liian pieni tai suuri.Mielipiteitä asusta, anyone?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

10 comments:

 1. Minusta kaunis kokonaisuus, kengät ovat aivan ihana! Ja tuo välikokojen selailu on haasteellista, aivan varmasti, mutta tämä kokonaisuus ainakin hyvin onnistunut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, mä tykkään myös noista vanhoista buutseista tosi paljon. Ovat huippuhyvät jalassa. :) Välikokovaihe on tosiaan turhauttava, mutta koko ajan mennään parempaan suuntaan! :)

   Delete
 2. Oo tykkään! kiva asu ja mulla taitaa olla samanmoinen hamonen :-)

  ReplyDelete
 3. Siis kertaalleen, nainen, sä olet niin style♥ Voi jos osaisin vähänkään sun lailla pukeutua. Yritän teistä taitajista ottaa mallia, mutta huonoin tuloksin. Olis kiva päästä stailaukseen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, no ei kyllä nykyisellään ihan siltä aina tunnu, kun näistä vaatekaapin jämistä yrittää asuja kasata... :D Mutta kiva, että tykkäät! :)

   Delete
 4. Oli ihana nähdä taas! <3 Ja vitsit, tuo takkisi, se näyttää kyllä niin hyvältä! Löytyisipä mullekin oma :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuin myös. <3 Pidetään peukut pystyssä takin suhteen - kiitti vielä kuvista, muru. :)

   Delete
 5. Heippa, eksyin ihan randomisti sun blogiin ja tähän postaukseen, halusin vaan sanoa että hyvältä näyttää! :) Huomasin että sulla oli tollanen fitmama postaus, näytät kyllä upeelle ilmankin mutta toki se on hyvä hankkia lisää kuntoa jne. Tsemppiä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi että, et tiedäkään miten hyvälle mielelle tulin kommentistasi! :) Että kiitos vaan sulle ja aurinkoa viikonloppuusi. <3

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)