-->

KappAhl winter fashion

Sep 2, 2014

Kävin katsastamassa KappAhlin tulevan talven muotia Hotelli Kämpissä viime viikolla ja nyt täytyy kyllä vähän hehkuttaa - lokakuun paikkeilla kauppoihin ripotellen ilmestyvät vaatteet ja asusteet olivat todella kivan näköisiä! Mukana on paljon blingiä ja kimalletta meille kaikille harakoille, mutta myös selkeämpiä ja rauhallisempia linjoja kaipaavat on huomioitu.Huomaan taas näin syksyn korvilla katselevani sillä silmällä kaikkea valoa heijastavaa, ja kaapista päälleni eksyvät ne kaikista tummimmat sävyt, joten talvimalliston esittely osui siinäkin mielessä juuri oikeaan aikaan; inspiroituminen oli taattu.

Mä jäin haikailemaan erään upean valkoisen helmikirjaillun topin perään ja taisinpa ihastua siihen niinkin kovin, että suunnittelen ostavani sen kaappiini liian pienessä koossa, ettei se sitten vaan jää liian suureksi, mammakilojen sulaessa paraikaa pois suht mukavaa tahtia.


Oletteko te koskaan ostaneet itsellenne tavoitevaatteita - ja jos olette, onko tavoitteeseen päästy?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla ja Facebookissa.

6 comments:

 1. En ole ostanut tavoitevaatteita, mutta tonkinut niitä omasta kaapista.. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No vielä parempi siis, säästyy rahaakin tuolla tavalla! :D

   Delete
 2. Jep, multa löytyy tavoitevaatteita. Pari mekkoa. Sellai kunnon makkarankuori ja sitten tähän kokoon liian pieni. Mutta ens kesänä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Makkarankuori. :D <3 Just niin, ens kesänä sitten. :)

   Delete
 3. Olen ostanut, ja myynyt ne pois koska niihin ei ole mahtunut. Vanhoihin kyllä, mutta omalla kohdalla tavoitevaateidea ei vana toimi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eihän se kaikilla varmastikaan toimi, mulla on viimeisen parin vuoden aikana toiminut kivasti, kun oon sahannut eestaas raskauksien vuoksi - nytkin on kaapissa vaikka mitä pari-kolme kokoa liian pientä, ja onneksi jo liian suuriakin vaatteita löytyy! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)