-->

leopardilegginssit

Sep 1, 2014

Olen yllättänyt itseni ihailemasta leopardileggareiden ympärille rakennettuja asuja Pinterestissä, ja niitä onkin jo eksynyt aikamoinen määrä tyyli-inspiskansiooni. Leokuvio on näyttänyt mun silmään hyvältä jo pitkään hieman pienemmissä määrin, esimerkiksi huivin ja baltsut olen kyseisessä kuviossa omistanut jo vuosia. Haaremimalliset leopöksyt ovat niinikään ihastuttaneet nyt jo jonkin aikaa, mutta tämä legginsvillitys on jopa mun mielestä vähän kyseenalainen - joustavan trikoon ja leokuvion liitto kun kuulostaa vähintäänkin epäilyttävältä...

Mutta, koska koskaan ei pidä sanoa ei koskaan, pistin näpäkät leoleggarit tilaukseen eBaysta, ja jos ne eivät näytäkään enää saapuessaan hyviltä, voin pistää ne hyvin mielin kiertoon, niiden hinnan jäädessä kohtuulliseen neljään euroon. Leoleggareiden juju piilee siinä, että ne on ehdottomasti ymmärrettävä yhdistää angrogyynisiin, tai jopa maskuliinisiin vaatekappaleisiin ja kenkiin, jotta lopputulos ei muistuta kulmakuppilan asiakasta, joka on tyylillisesti jämähtänyt sille vuosikymmenelle, minkä alussa minä synnyin. Olen erityisen fiiliksissä löysistä mustista buutseista leggareiden parina, ja yllättäen kyllä myös valkoinen keinoturkis toimii mielettömän hyvin leggareiden kanssa! Ylisuuret bleiskat näyttäisivät myös olevan mitä mainioin lisä leggareiden kaveriksi ja väreistä ne neutraaleimmat, eli harmaa, valkoinen ja musta, toimivat mun silmään parhaiten eläinprintin kanssa.

Mitä mieltä te olette leopardikuviosta noin yleensäkin, ja entäs leggarit sitten, nostaako pelkkä ajatus niskakarvat pystyyn vai hihkutteko tekin innosta, kuten minä?

P.S. Kuvat ovat peräisin Pinterestistä, joka ei tietystikään ole mikään niiden alkuperäinen lähde - antakaa armoa tämän kerran, jooko...

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla ja Facebookissa.

8 comments:

 1. Minä en vaan osaa eläinkuosia, en viihdy siinä itse ollenkaan. Missään määrin. Muilla se moesi näyttää hyvältä, etenkin leobaltsut, mutta auta armias kun itselle kokeilen niin nauru ei ole kaukana kun koipiani katselen. Kuosin legginssit saattaisivat pidentää ikää urakalla, joten jätn testauksen sinulle. Odotan mielenkiinnolla asukokonaisuuksia niistä. Kun en niitä legginssejäkään oikein osaa pitää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ymmärrän täysin , se jakaa kyllä mielipiteitä! :D Mulla on vaikka mitä idiksiä jo mielessä, saas nähdä milloin saan ne tänne blogiin asti tuotua. :)

   Delete
 2. Samaa olen miettinyt, bikereiden kaveriksi on pakko saada leoleggarit! :) Ylipäänsä leggarit on niiiin rakkautta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eikun sitten tilailemaan vaan! Mäkin viihdyn leggareissa, vaikka niitä kalsareiksikin ja laiskan pukeutujan valinnaksi haukutaan, mutta etenkin printtiversiot on vieneet mun sydämen nyt syksyn saapuessa. :) Kaikki on kiinni yhdistämisestä! ;)

   Delete
 3. Vitsit, en tiiä. Haaremeissa leokuvio on tosi jees, mutta tuo leggari. On kyllä aikas kivat. Alan lämmetä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiks ookin vähän kinkkisempi juttu, toisaalta ihanat, toisaalta aika järkyt... :D Saas nähdä, mitä mä näistä oon mieltä, kun saapuvat... ;)

   Delete
 4. Oi,joi... aika pahan pistit! Luulisin, että mulla menisi mustaharmaat leopardileggingsit vaikkapa muuten kokonaan mustan asun kanssa, hyvin hillityillä asusteilla. Itse asiassa sellaiset vois olla aika kivat! :D Ja ruskeasävyisenä varovainen ehkä, jonain oikein rohkeana päivänä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, no eiks vaan? Eli aika samoilla linjoilla siis mennään. :D Mulle taas tuo oikean sävyinen ruskea on helpompi leokuoseista, harmaa aiheuttaa harmaita hiuksia... ;) Mutta siitäkin menis sellainen kalpean harmaa, jos ymmärrät? :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)