-->

ruusuntuoksua ja luomiväriuutuuksia

Sep 21, 2014

Kävin pikkuruisen avecini kanssa tutustumassa männä viikolla Yves Rocherin uutuustuoksuun nimeltä Quelques Notes d’Amour, jonka nimi merkitsee suloisesti pienen pieniä rakkauden sanoja. Oli hauska olla mukana lanseerauksessa, pääsimme nimittäin tuoksuttelemaan jokaista tuoksun kolmesta pääraaka-aineesta itse, ennen itse tuoksun nuuhkimista. Oli mielenkiintoista huomata miten erilainen varsinainen tuoksu on, riippuen raaka-aineiden sekoitussuhteesta valmiissa tuotteessa.


Uusi tuoksu oli mun makuun hieman liian raskas ja naisellinen, olen itse nimittäin aina ollut kevyiden ja sporttisten vesituoksujen ystävä. Tuoksun ruusuiset ja inan savuiset vivahteet viehättänevät naisellisten ja dramaattisten tuoksujen ystäviä varmasti, ja omassa mielessäni profiloinkin käyttäjän itseäni vanhemmaksi, ehkäpä keski-ikäiseksi hienostuneeksi leidiksi. Juteltuani Yves Rocherin Ruotsin toimiston edustajan kanssa tuoksun kohderyhmästä, varmistui mielikuvani entisestään; hän nimittäin kertoi tuoksun kehittäjän olevan ranskalainen nainen, ja ranskassa käyneenä muistan edelleen elävästi näiden euroopattarien vanavedessä useasti kiemurrelleen tuoksuvanan... Kai se vaan on niin, että meille suomalaisille sopivat vähän koruttomammat tuoksut paremmin, ainakin mitä oman lähipiirini naisiin tulee.


Tilaisuuden parasta antia mulle olivat kuitenkin ehdottomasti YR:n uudet luomivärinelikot upeissa väreissä, paleteissa säihkyi mitä upeimpia savuisia harmaita, kimaltavia ruskeita, sinisen eri vivahteita ja jopa viininpunaista. Näillä jos millä saa loihdittua upeita meikkejä, ja niiden koostumusta jo pariin kertaan sipaisseena voin jo hehkuttaa luomareita, niillä tehtyjä meikkejä tulee takuuvarmasti tänne bloginkin puolelle lähiviikkojen aikana!

Millaisista tuoksuista te pidätte?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla ja Facebookissa

P.S. Indiedays Blog Awardseja juhlitaan taas pian ja ehdokasblogien haku on käynnissä paraikaa! Haussa ovat vuoden inspiroivimmat blogit kuudessa eri kategoriassa, jotka ovat:

Inspiroivin muotiblogi
Inspiroivin kauneusblogi
Inspiroivin hyvinvointiblogi
Inspiroivin sisustusblogi
Inspiroivin ruokablogi
Inspiroivin lifestyle-blogi
 
Jos hyvät paardit kiinnostavat, kannattaa ehdottomasti ehdottaa oma suosikkibloginsa skaboihin mukaan, voit nimittäin voittaa  kahden hengen lippupaketin 25.10. 2014 järjestettävään Indiedays Blog Awards -gaalaan! Suosikkiblogiasi pääset ehdottamaan täällä. Mä olisin tietty superinnoissani, jos joku teistä lukijoista keksisi ehdottaa mun blogiani ehdolle kyseiseen kilipailuun... Kiähkiäh.

2 comments:

 1. Uu, onpas muuten upeat nuo paletit!
  Kokeilitko yhtään niitä, saitko siis selville millainen pigmentti on? Tekis ehkä luomivärihullun mieli tilata... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, mä oon tosi innoissani näistä! Ja juu, pigmenttiä todella löytyy, ei voi valittaa. Ilman pohjustustakin tosi hyvä jälki kämmenselkään, ja luulen että esim. UDP:n kanssa pysyis ku mikäkii! :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)