-->

silver blue eyes

Sep 14, 2014

Ihastuin vähän aikaa sitten ikihyviksi Joe Blascon laadukkaisiin luomiväreihin ja olinkin ihan täpinöissä, kun sain niitä testiin pari kappaletta lisää. Tässä eräänä päivänä esikoisen ollessa hoidossa ja kuopuksen koisiessa vaunuissaan, kaivoin napit esiin ja tein silmiin etäisesti kasaria henkivän meikin, josta tuli silti mielestäni varsin salonkikelpoinen.


Blascon *Silver-Blue on viimeksi testaamani *Jazzy grapen lisäksi toinen sävy, mikä käy yhteen ruskeiden silmien kanssa tosi kivasti, olematta silti yliampuva. Koen siniset sävyt luomilla kuitenkin hankalammiksi kuin violetit, jotenkin ne tuovat aina mieleeni kahdeksankymmentäluvun ei niin mairittelevalla tavalla, vaikka meikki muuten olisikin todella neutraali. Koska tuo luomivärin sävy oli jo itsessään niin huomiotaherättävä, halusin pitää muun meikin simppelinä ja korostinkin silmien ulkonurkkaa vaan kevyesti *Sleekin paletin alanurkan mustalla mattavärillä, jonka häivytin kevyesti luomivakoa ja silmän sisänurkkaa kohden. Ja vaikka sanoinkin kokevani sinisen sävyt haastaviksi, olen aivan myyty Silver-blue:lle; se on valosta riippuen joko vaaleanvihreä, sinertävä, hopeinen tai harmaa, oikea kameleontti luomiväriksi, ja näyttää takuulla upealta monen värisiä silmiä vasten!

Silmien sisänurkissa ja kulmaluulla on Blascon sävyä *Sand, joka on oikea monitoimisävy kaikessa kermaisessa vaaleudessaan, sipaisin sitä nimittäin myös hieman poskiluun korkeimpaan kohtaan valoa tuomaan. En edelleenkään voi muuta kuin kehua Blascon luomareiden koostumusta, sävyt ovat upeita ja intensiivisiä, ja väri on todella helppo työstää luomelle. Väri levittyy pehmeästi eikä varise, ja häivyttäminenkin sujuu takkuilematta.


Viime silauksen meikille toivat niinikään Blascon hentoisen vaaleanpunainen poskipuna sävyssä *Flamingo ja Yves Rocherin höyhenenkevyt Sheer Botanical nudehuulipuna, sävyssä *Miel dore. Mun mielestä nämä kuvat todistavat ainakin sen, että silmänsä voi meikata sinisen sävyllä ja yhdistää meikkiin vielä kalpeanpinkit huuletkin, ilman että mennään pahasti metsään, eiks vaan?

Mitä mieltä raati on sinisen sävyistä luomilla?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla ja Facebookissa.

* Saatu blogin kautta. 

8 comments:

 1. Tosi nätti! Itsellähän on aika paljon ruskeaa silmissä ja silti hieman vierastan sinistä, vaikka se on kyllä turhaa.

  ReplyDelete
 2. Kyllä tykkään, paljon tykkään.

  ReplyDelete
 3. Oii, tosi nätti ja sopii sulle todella hyvin. Mä vähän arastan sinistä, mutta käytän silti :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, muru. Tuo sävy on kyllä aika huikea, mulle tulee siitä mieleen merenneidot. :D

   Delete
 4. Täältä tulee kannatusta :) Sävy sopii upeasti sun ruskeiden silmien kanssa! Kaunis <3

  -Stella

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, muruliini! :) Just mietin sua, että pitää nähdä pian. <3

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)