-->

taisto näppyjä vastaan

Sep 8, 2014

Mun iho on voinut viime aikoina varmaankin paremmin kuin koskaan aikaisemmin, mutta liekö sitten imetyshormoneista johtuen, saan silti satunnaisesti muutamia näppyjä naamaani koristamaan. Ihoni on herkkä arpeutumaan, joten olen näppyjä raapimalla onnistunut hankkimaan kasvoilleni muutaman rasittavan punaisen arven, joista ei niin vaan pääsekään eroon. Niihin auttaa aika, mutta mikä avuksi näppyihin?

Mä olen kokeillut näppyjen kuivatukseen vaikka mitä alkoholipohjaista litkua ja puikkoa ja ollut toisiin ratkaisuihin tyytyväisempi kuin toisiin, mutta saatuani blogin kautta testiin nämä kaksi ACO:n täsmätuotetta näppyjä vastaan, myönnän olleeni toiveikkaalla ja odottavaisella mielellä. Testaamani duo hoitaa ja kuivattaa näppyjä sekä yöllä että päivällä meikin alla, joten kasvoilla näpyn päällä on halutessasi koko ajan sitä tappavaa ainetta vaikuttamassa - kätevää.

Spotless Overnight Spot Treatment on yöksi tarkoitettu voidemainen aine, joka levitetään näpyn/epäpuhtauden päälle käsin ja annetaan kuivahtaa. Massa jättää kasvoille huomiotaherättäviä valkoisia laikkuja ja jämähtää iholle kuivaksi suhteellisen nopeasti. Tätä naamalla ei siis ehkä kannata suunnata edes postilaatikolle aamulla, ellei halua naapureiden tuijottavan. Miehellä oli hauskaa seurata laikkunaaman iltatoimia, plussaa "comic relief" -ominaisuudesta. Ei huomautettavaa koostumuksesta sinällään, tosin tuotetta löytyy tietysti murusina aamulla sängystäkin, koska kuka pystyisi nukkumaan koko yön selällään maaten? En minä ainakaan.

Spotless Treating Cover Stick on 2 in 1 -tuote, jossa saat yhdessä paketissa sekä peitepuikon että näppyjä kuivattavan tuotteen, joten tätä voit huoletta käyttää päivisin meikin alla. Huomioisin kuitenkin ennen ostopäätöstä tuotteen värin; oma ihoni on vielä hieman päivettynyt kesän jäljiltä, mutta Cover Stick on väriltään niin tummaa, että joudun hieman blandaamaan sitä iholle, jotta se ei kuultaisi meikin alta läikkinä. Eli kovin vaaleaihoiselle tämä ei ole oikea tuote - ainakaan päivisin meikin alle käytettäväksi.

Tuotteet tuntuvat oleva varsin tehokkaita, huomasin muutaman näppyni rauhoittuneen jo reilussa vuorokaudessa, kun olin hoitanut ne yöllä Spotless Overnightilla ja päivällä Cover Stickilla. Tuotteiden INCI:t ovat toisistaan poikkeavat; Spotless Overnight sisältää enemmän ihoa kuivattavia ainesosia, kuten salisyyli -ja maitohappoa, kun taas Cover Stickissa ei kuivattavia ainesosia juuri ole, mutta sekin sisältää allantoiinia, joka rauhoittaa ihoa. Varsin pätevä duo siis tämä ACO:n setti ainakin mun iholle, kun kyseessä ei ole suurien finnikatastrofien hallinta - onneksi. Molemmat tuotteet saatavilla apteekeista kautta maan. Postauksen tuotteet saatu testiin blogin kautta.

Mitä tuotteita sinä käytät taistossa näppyjä vastaan?

P.S. Olittepa te jättäneet ihania kommentteja arvontapostaukseen, ilolla luin läpi jokaisen niistä. Hauska oli myös kuulla teistä lukijoista enemmän!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla ja Facebookissa.

2 comments:

  1. Jaahas, jaahas. Taidankin suunnata taas apteekkiin. ACOn spotless sarjasta tykkään putsarin, kasvoveden ja voiteen osalta, noita en ole testannutkaan. Tähän näppynaamaan sais kyllä levittää ihan rankalla kädellö noita :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aco on kyllä mainio sarja! :) Mullakin on välillä naama ku kärpässieni iltaisin... :D

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)