-->

täydellisiä kulmia metsästämässä Lumenen kulmabaarissa

Sep 23, 2014

Osallistuin eilen kaltaiseni kulmakarvaneurootikon unelmatapahtumaan, nimittäin kotimaisen Lumenen Kulmabaarin avajaisiin. Konsepti on kertakaikkisen loistava: Lumene tarjoaa kaikille halukkaille kulmien muotoilun ja loistavia ammattilaistipsejä oman kulmamallin ylläpitoon tuotevinkkeineen päivineen tästä päivästä eteenpäin kahden viikon ajan.Sen lisäksi että saat muotoiluttaa kulmasi kuosiin ammattilaisen hellässä huomassa, pääset tapaamaan kotimaisia artisteja ja kauneusbloggajia sekä seuraamaan Basso Radion päivälähetyksen tekemistä paikan päällä. Mainitsinko jo kaiken tämän olevan täysin ilmaista?! Eilisten avajaisten perusteella kehoitankin kaikkien kynnelle kykenevien kipittävän paikan päälle Unioninkatu 25:n niin pian kuin mahdollista, tarkemman ohjelman vieraineen päivineen löydät Lumenen sivuilta  tai tapahtuman Facebook-sivulta.

Paikalla oli Suomen oma meikkiguru Mariela Sarkima, joka kertoi maailmalta Suomeen rantautuneesta kulmabuumista tarkemmin ja jakoi täsmävinkkejä sen luomiseen Lumenen tuotteilla. Samaan syssyyn Lumene esitteli uusien, upeiden kulmatuotteidensa ohella myös tulevan pikkujoulukauden meikkitrendit: silmiin saa nyt sutia glitteriä ja siipimäiset rajaukset, ja kynsillekin sivellään kimallusta. Itse olen kuitenkin eniten innoissani uusista kulmatuotteista ja eritoten puuterimaisesta kulmaväriduosta ja klassikon maineessa jo olevasta värillisestä kulmavahasta, joista molemmista on tulossa piakkoin juttua blogiinkin. Lisää tietoa uusista kulmatuotteista löydät täältä!
Oli myös taas ihan terapiaa olla liikenteessä ihan yksin, törmäsin paikan päällä moneen tuttuun bloggaajaan, joiden kanssa seurustellessa aika kului joutuin. Tarjoilut toivat veden kielelle, mutta mä pidän tiukasti kiinni tästä karkkipäivä viikossa -mentaliteetistä, enkä siis sallinut itselleni muuta kuin lasillisen kuohuvaa tilaisuuden alussa. Hyvin sitä jo pärjää ilmankin herkkuja, kohtahan tässä on takana jo neljä kuukautta tätä tiukkailua - hyvä minä.

Vinkkaan jo tässä vaiheessa kaikille Lumenen ystäville että pysykää kuulolla täällä blogin puolella syksyn mittaan, ohjelmassa on nimittäin pientä tai ehkä vähän isompaakin kivaa teille lukijoille, kun HOME AT LAST:n kaksivuotissynttärit lähestyvät!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla, Facebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

 1. Mä oon nyt sillee, ihan pyllystä tää homma. Miks mä en pääse? Oi voi kun mä olen niin kulmaobsessoitunut, että tuo olis ollut mulle ehkä niin täydellinen tilaisuus. Mut enhän mä taida päästä :(:(:(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nö höh, muru. Baari on kuitenkin auki vielä vaikka kuinka monta päivää, jos sä ehtisit sitten piipahtaa siellä vielä kuitenkin? :) Paikka on kätsästi Helsingin keskustassa, jos tulee matkan päästä! :)

   Delete
 2. Oi oi, näyttää ihanalta, erityisesti nuo kynsilakkasävyt! Mua niin harmittaa, etten ehtinyt maanantaina paikalle, vaikka vakaa aikomukseni oli tulla :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, tuolla oli pari glitteriä mitä mä kuolaan päästä koklaamaan kynsille asti! Buu, sä oot liian kiireinen nainen selkeesti. :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)