-->

Teenibiisit top 10

Sep 9, 2014

Mä kuulun siihen koulukuntaan, joka saa treenistä sitä enemmän tehoja irti, mitä parempaa musaa korvanapeista kuuluu. Mulle avautuikin ihan uusi maailma, kun tajusin hoitaa itselleni Spotify:n luuriin ja tilata sille kätsän käsipidikkeen eBaysta. On ihan kreisiä miten koko treenin fiilis voi muuttua semiväsyneestä supertehokkaaksi, kun napeista alkaa kuulua joku lempparitreenibiiseistäni!

Kokosin alle muutamia tämän hetken suosikkejani, joita huudatan treenatessani.

1. LMFAO - Sexy and I know it
2. Britney Spears - Work b**ch
3. Volbeat - A warrior's call
4. Motley Crue - Kickstart my heart
5. Ducksauce - Barbra Streisand
6. Nickelback - Burn it to the ground
7. Benny Benassi - Satisfaction
8. Timbaland - The way I are
9. KISS - Heaven's on fire
10. Rihanna - Rude boy

 
Mun listalla on aika tasaisesti kikkeliteknoa, raskaampaa rokkia ja sitten myös jotain r'n'beetä, noita tempoltaan löysempiä kuuntelen mieluiten treenin alussa ja lopussa kun mennään rauhallisempaa tahtia ja rokkibiisit ja nopeammat tuntuvat parhailta treenin keskivaiheilla, kun omakin tempo on huipussaan. Mikään ei saa painoja nousemaan korkeuksiin paremmin, kuin hyvä biisi!

Etsin aina uusia biisejä listalleni lisättäväksi, joten huikkaathan omat suosikkisi kommenteissa - ehkäpä mä löydän niistä uusia suosikkeja listalleni.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla ja Facebookissa.

P.S. Tänään on eka tapaaminen ja treenit uuden PT:n kanssa, en malta odottaa! Alkumittoja tulevalle projektille ja ennen-kuvat tulossa tännekin pian.

2 comments:

 1. Mä kans varsinkin lenkillä tykkään kuunnella musiikkia. Nousee jalka niin paljon kevyemmin. Salilla usein olen jonkun kanssa ja tulee rupateltua välillä, niin en jaksa laittaa musiikkia. Onneksi siellä on aina radio päällä.
  Mä rakastan Infected Mushroomin musiikkia ja treenatessa toimii niin hyvin. Mulla on kyllä aivan järjettömän laaja musamaku, tykkään lähes kaikesta, mutta tuo menee aina :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, tehoja saa kyllä treeniin kymmenkertaisesti hyvällä musalla. :) Pitää katsoa, josko mäkin tykkäisin!

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)