-->

Wish outfit with flare

Sep 15, 2014

Syystä että muiden tekemiä haaveasukollaaseja on aina hauska katsella, tein sellaisen itsekin. Kun kyseessä on haaveasu, on lupa kurkistaa oman vaatekaapin ulkopuolelle ja unelmoida. Mä fiilistelen ihan kympillä trumpettimallisia farkkuja, jotka varmasti hankinkin kaappiini sitten, kun olen sen kokoinen, ettei niitä tarvitse myydä heti eteenpäin liian suurina.

Seitkytluvusta muistuttavat liehulahkeet yhdistäisin mieluiten konjakinruskeaan bikerrotsiin ja valkoiseen perusteeppariin. Jalkaan muhkeat korot, vaikka Jeffrey Campbellin Litat, olalle klassikkoväsky ja ranteeseen oma rakas Omega. Avot, siinäpä haavetta kerrakseen!

Asussa mua viehättää sen yksinkertaisuus ja maskuliinisuus, hiukset pitäisi jättää liehumaan vapaina tai vaihtoehtoisesti sitoa taakse tiukalle ponnarille, josta olisi ehkä karannut pari suortuvaa kasvojen vierelle heilumaan... Kaulaan pitäisi varmaankin ripustaa joku kaunis ja simppeli riipus, pitkään hopeaketjuun roikkumaan. Ensi syksynä sitten lahkeet liehuen, eiks vaan?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

11 comments:

 1. En tiiä lähenkö tähän liehulahkeeseen mukaan, mutta asu muuten on täydellinen!!! Mä tahdon, än-yy-tee-NYT :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, mä lähtisin ihan hetinyt, jos mun reidet olisivat jo inauksen kapoisemmat - trumpettilahje pääsee mun mielestä oikeuksiinsa hoikkien kinttujen verhona. :) Ens syksynä mä huitelen sit trumpetit kintuissa tuolla kylillä... :D

   Delete
  2. Aivan, hoikkien kinttujen. Nou tsääns. Meigällä on kuule sen päiväset megatuhtireidet, et ei mitään rajaa. Eihän näissä mitkään housut istu :D

   Delete
 2. Oi kiva kokonaisuus! Tykkän tämmöisestä simppelistä, vähän korkeat korot itselleni, mutta muuten kaikki ihan nappiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, välillä muhunkin iskee tällainen supersimppeli setti, mutta ihan joka päivä ei kyllä jaksaisi näin yksinkertaista asua. :) Fiiliksen mukaan! :D

   Delete
 3. Mun on vaikea uskoa, että ihmiset palaisi enää koskaan liehulahkeisiin, vaikka ne miellyttääkin omaa silmää! Hankin itselleni edellisvuonna Karen Millenin megalahkeiset farkut, jotka killuneet täysin koskemattomina kaapissa tähän päivään asti, jolloin siirsin ne kirppispinoon. :D Ne ei vain tunnu omalta, vaikka kuinka haluaisin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, muru ihan kaikki jutut palaavat joskus muotiin... :D Eikä siinä, jos ei tunnu omilta, niin ei tunnu. Jokainen tyylillään! :)

   Delete
 4. Eiiih, mä jo ajattelin, että ne trumpetit on jätetty taakse forever ;) Mutta niin ne näköjään tulee takaisin. Muistan ajan, kun lahkeet liehui kunnon cowboy-buutsien päällä! Hei, koskakohan ne tulee takaisin?
  Tuo ruskea rotsi on tosi nätti, ottaisin heti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ihana! :D Mulla on ollut cowboy-buutseja kaapissa jo monta vuotta - tarkoittaakohan se nyt sitä, että olen tosi epämuodikas vai edellä aikaani...? ;)

   Delete
 5. Takki on ihana, samoin kuin housut! Sen sijaan itse en enää tuosta laukusta niin innostu, kun tulee kaikissa blogeissa vastaan. :)

  Amanda
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pökät on näköjään muidenkin mieleen! :) Itseasiassa tuota Noe-laukkua ei näy juuri missään blogeissa, mutta Luikan Monogram-kuosia toki sitäkin enempi, joten ymmärrän kantasi. :D Mä taas rakasta tuota mono-kuosia palavasti, se on niin iki-klassikko. <3

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)