-->

Kuopuksen nimijuhlat

Sep 5, 2014

Palataan vielä hetkeksi parin viikon takaisiin tunnelmiin, kuopukseni nimijuhliin nimittäin! Kuten taisin jo asiaa täällä blogin puolella sivutakin, sujuivat juhlat kaikin puolin aivan ihanasti: lähes kaikki kutsutut pääsivät paikalle, tarjoilut olivat herkullisia, juhlakalu tyytyväinen ja tunnelma rennon leppoisa.Sain jälleen kerran viime hetken apuja omilta vanhemmiltani, jotka riensivät onneksi hätiin hieman ennen juhlien alkamista - muuten olisin ehkä joutunut tinkaamaan oman ulkomuotoni siisteydestä hieman, niin kiire ennen h-hetkeä aina tulee, ettei päällensä melkein ehdi pukea! Olimme onneksi kaikki kuitenkin pukeissa vieraiden saapuessa, ja kohotettuamme shampanjamaljat kippusen nimen kunniaksi, oli ohjelma vapaa siitä eteenpäin.

Kuten esikoisenkin nimijuhlissa, oli juhlan luonne tälläkin kertaa hyvin rento ja kakkukahvimainen, koska mitään varsinaista virallista osuutta ei ollut ohjelmassa. Tämä sopi meidän porukalle hyvin ja vieraat tuntuivatkin nauttivat pöydän antimista toden teolla. Olin panostanut koristeluihin hieman esikoisen kemuja enemmän, ihan vain siitä syystä että olin nyt enemmän vihkiytynyt asiaan, kiitos Pinterestin selailun.Pöydän yllä riippuvat pompomit tilasin puolivalmiina eBaysta ja nuo kuvissa näkyvät kristallinauhat päädyin lopulta kuitenkin ottamaan pois, koska ne tekivät tilasta jotenkin tukkoisen oloisen. Ne ovat mun mielestä kuitenkin tosi kauniita, eli jäävät sitten odottamaan joitain toisia juhlia varastoon!

Kiitos vielä kertaalleen kaikille mukana olleille avustanne ja seurastanne; kummit, mummit, vaari, ukki ja kaikki muut, teidän vuoksenne päivästä jäi perheellemme ihanat muistot.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla ja Facebookissa.

8 comments:

 1. Herkullisen näköisiä tarjottavia, nams!
  Ja onni omata vanhemmat, jotka pystyvät tulemaan hätiin♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, kyllä maistuivat! :) Mamman savuporopiirakka oli ihan huippua etenkin. :P

   Delete
 2. Oo, sä olet todella panostanut, näyttää niin ihanalta! Mä koko ajan pähkäilen, että pitäisikö munkin viettää syntymäpäiviä ja tehdä kans kunnon panostus. En vaan vielä tiedä, kun remppa on niin kesken.
  Mutta ihanalta näytti ja varmasti oli onnistuneet juhlat♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, sen verran mitä ehdin. :) No tottakai vietät, ei sitä yleensä juhlien järkkäämistä kadu, vaan sitä, jos ei jaksa järjestää. :)

   Delete
 3. Kivoja tunnelmia. Olen pitkästä aikaa järjestämässä itsekin vähän juhlan tapaista tässä, niin pitää aloittaa hyvissä ajoin tuo selaaminen. Itsellensä kun tekee niin saa ihan valita ne mitkä haluaa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se Pinterestissä haahuilu on melkein puolet ruokaa, ihania idiksiä sieltä kyllä saa! :)

   Delete
 4. Kauniita kuvia, tosi kivat nuo pom pomit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Jonna. mä oon kanssa ihastunut noihin palluroihin. :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)