-->

Uusi maljakko

Sep 10, 2014

En voinut vastustaa tätä kaunista vanhaa mehupulloa, kun se osui tielleni jokunen viikko sitten Vermon kirppiksellä. Tiesin heti sen ostettuani - köyhdyin kokonaisen euron verran! - että tulen käyttämään sitä maljakkona pullon sijaan. Tosin nyt katseltuani hetken tuota pulloa maljakkona, toivoisin mulla olevan toinenkin samanlainen, että voisin käyttää sitä vesipullona ruokapöydässä, sen verran kaunis tuo pullo mielestäni on.Vermon kirpputori on tänä kesänä ollut ihan loistava aarrekeidas mulle, voit kurkistella sieltä tekemiä löytöjäni muun muassa täältä, täältä ja täältä. Myös kaikki ystäväni Tuulin päällä nähdyt mun tekemät secondhand-löydöt ovat peräisin Vermosta. Vermon kirppis on auki viimeistä kertaa nyt tulevana sunnuntaina, minkä jälkeen mun pitää taas syksyn myötä siirtyä muille kirppiksille metsästämään. Jos sää vaan sallii, otan luonnollisesti suunnan kohti ravirataa sunnuntaina!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

12 comments:

 1. Alkosta löytyy noita pulloja lisää, perus pöytä viinipullo! :) Meillä oli noita lapsena aina mehu- ja vesikannuina, toimii! :)

  -Pee

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hei mahtavaa, pitää suunnata sinne ostamaan pari ekstraa vesikannuiksi! Kiitti muru vinkistä. <3

   Delete
 2. Juu alkostahan noita saa. Tallinnassa köyhdyin kolme euroa pullolta sisältöineen kaikkinneen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. On tää blogi kätevä paikka, kun saa itseään fiksummilta tällaista tietoa, mikä ei itselle muuten olisi tielle osunut. :)

   Delete
 3. Maljakkona ja vesikannuna täälläkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehee, mulla on näköjään yhteistä monen lukijan kanssa! :D

   Delete
 4. Moikka, sulla on todella inspiroiva blogi! Ajattelin linkittää myös omani, jos oot vaikka kiinnostunut liittymään lukijaksi. Olen sisustusliikkeessä töissä, ja suunnittelen omaa sisustusmallistoa, jonka julkaisen ensi vuoden puolella myös blogissa!

  Minulla on myös blogissa arvonta käynnissä :)

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Tia, onpa ihanaa kuulla, että viihdyt! Pitääkin käydä sun puolella kurkistelemassa sitten. :)

   Delete
 5. Minun tietääkseni Paul Massonin myynti karahvissa on loppunut ainakin Suomen Alkoissa 😞

  ReplyDelete
  Replies
  1. HÖÖÖÖÖH, niin mun tsägää... Buu. Pitää nakittaa joku sitten Tallinnasta tuomaan, kun tuossa yllä oli joku mainostanut sieltä tuoneensa! :D

   Delete
 6. Mitäh, tuo on niin ihana! Mä tahdon kanssa! Mä onnistuin kesällä hajottamaan mun ihanan vesikannun. Jätin kuivumaan tiskipöydälle ja eikös se siitä sit kipannut kumoon ja hajosi pirstaleiksi. Nyt etsinnässä joku ihana ja tuohan olisi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eikun Viron reissulle sit vaan! :) No höh, ihan tyhmää, kyllä sä varmana löydät jonkun uuden kivan.

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)