-->

uusi ripsarisuosikkini: Yves Rocher Mascara Volume Elixir

Sep 25, 2014

Olen ihan täpinöissä: vuosien jälkeen olen viimein löytänyt uuden lemppariripsarin, joka ei maksa yli kolmeakymppiä! Ikisuosikkini Lancomelta on niin ökykallis, etten raaski ostaa sitä aina, vaan olen jo pitkään etsinyt sen veroista tuotetta edullisemmilta sarjoilta, tuloksetta. Kunnes nyt tärppäsi.

Yves Rocher on mulle tuttu merkki jo monen vuoden takaa, ja nyt blogin kautta olen ilokseni päässyt testaamaan merkin tuotevalikoimaa laajemmalti. En kuitenkaan mieltänyt merkkiä sellaiseksi, jonka valikoimista löytäisin uuden luottomaskaran itselleni, ja myönnän auliisti senkin, etten varmastikaan olisi osannut lähteä ostamaan merkin ripsaria kokeiluun, ellei se olisi osunut eteeni blogin kautta.


Mutta kuulkaapa tätä: Volume Elixir tekee ainakin mun ripsille ihan kaiken sen, mitä mainosräppi lupaa, eli erottelee ripset niitä samalla pidentäen ja tuuhentaen. Harjan kolmiomaisen muodon ansiosta ripsari levittyy tasaisesti, ja saan värin sudittua vaivatta jokaiseen karvaan, ja mikä tärkeintä, myös ihan ripsien juureen. Ehkä kuitenkin paras juttu on se, että ripsari toimi upeasti ripsillä jo heti ekasta levityskerrasta asti, mitä harva ripsari tekee. Sillä yleensä suurin osa mun testaamista ripsareista on parhaimmillaan vasta ehkä noin kuukausi hylsyn avaamisesta, mikä on aivan käsittämättömän rasittavaa!

Tässä siis mun uusi HG-ripsari, jota tulen takuuvarmasti ostamaan lisää, lisää ja lisää, tämän testiyksilön loputtua. Mustan lisäksi mascaraa saa myös ruskeana ja sinisenä, ja hintakin on varsin kohtuullinen 15,90. Vielä kun muistaa hyödyntää YR:n useasti pyörivät alennuskampikset, saa hylsyn omakseen varmasti ajoittain vieläkin edullisemmin.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla, Facebookissa ja Instagramissa.

Tuote saatu blogin kautta.

*mainoslinkki

14 comments:

 1. Mä olen elänyt viimeiset puoli vuotta pelkillä risari testereillä joita olen saanut. Hitsi, nekin kestää ihan kiitettävän ajan eikä sentäs ehdi huonontua.
  Mä olen kokeillut jotain Rocherin ripsaria, nyt en kuollaksenikaan muista mitä ja sen kanssa meistä ei ihan parhaita kavereita tullut. Tuuhensi kyllä ihan sikana, mutta sitten ne oli poskilla päivän mittaan. Ehkä pitäs testata tätä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, testerit on tosiaan aika kätsiä, mä vaan inhoan sen oikean etsimistä, mutta nyt ei tartte enää vaivautua. :D Tää oli tosiaan mun eka kokeilu YR:n ripsareista ja heti tärppäs! :)

   Delete
 2. Kuulostaa aika hyvältä! Mä oon vannonut jo pitkään Sensain 38 ripsariin, mutta joskus voisi kokeilla muuta. Sekin kun maksaa sen noin 30 euroa..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä käytin joskus aikanaan tuota 38:a kanssa, mutta koin että se ei tee ripsistä yhtään näyttäviä, kun massa oli jotenkin liian vetistä. Poisottaminen oli kuitenkin hauskaa! :D

   Delete
 3. taidan hakea kokeeksi :) Juuri sopivasti ripsarin tarpeessa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen koklaamaan, massa levittyy kuin unelma ripsiin ja sitä kerkeää työstämään aika pitkään, ennen kuin se kuivuu kunnolla. Eli kerrostus onnistuu, mutta paakkuja ei tule! :)

   Delete
  2. Hain :) huomenna testaan!

   Delete
 4. Kuulostaa tosi hyvältä. Mutta miten on tuon ripsarin kesto pitkän päivän aikana? Rapiseeko pois tai hieraantuuko päivän edetessä luomiin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Unohdinkin mainita siitä, kestää todella hyvin, eikä varise mulla lainkaan. Mulla oli jopa sen Lancomen Hypnosen kanssa se ongelma, että sain päivän mittaan aina pyyhkia pienen tuhrun oikean silmäni alta, mutta tämän kanssa ei ole sitäkään ongelmaa tullut eteen. :) Mun luomet eivät ole superrasvaiset, eli jos omaat sellaiset, en osaa antaa osviittaa tämän enempää!

   Delete
 5. Kiitti kommentista! Mulla on kuin onkin luomien rasvoittumisen kanssa ongelmia. Mutta voisihan tuolle antaa kuitenkin mahdollisuuden, kun seuraava ripsarihankinta tulee ajankohtaiseksi. Mä olen kyllä ollut jo useamman vuoden Clinique-ripsareiden käyttäjä. Ne eivät sotke ja helppo putsata (Kanebon 38 -ripsaria vastaava tuote löytyy Cliniqueltakin)

  ReplyDelete
  Replies
  1. EI kestä! No harmin paikka, sitten en kyllä osaa sanoa juuta enkä jaata tästä ripsarista... Mutta tosiaan tämän kanssa mun alaluomelle ei tule sellaista tuhrua päivän mittaan, mikä tulee tosi monesta vesipestävästä ripsarista, eikä tämä tuntunut eilisen kosteasta säästäkään (tihkusadetta ym.) olevan millänsäkään. Eli suhteellisen kestävältä vaikuttaa kuitenkin. :) Hinta ei onneksi ole paha, jos päädyt silti kokeilemaan.

   Muhun nuo 38-tyyppiset eivät iske, en saa niillä tarpeeksi näyttävää jälkeä aikaan! :D Ainoa kuituripsari, mistä olen tykännyt on ollut IMJU Fiberwig, mitä sai ainakin ennen Kickseistä. :)

   Delete
  2. Pakko vielä vastata :)

   Mäkään en pidemmän päälle tykännyt siitä Kanebon 38:n koostumuksesta, mutta paremman puutteessa sinnittelin sen kanssa yllättävänkin pitkään. Lisäksi se alkoi rapista poskipäille päivän mittaan (minusta liian nopeasti hylsyn käyttöönoton jälkeen). Nuo Cliniquen tuotteet ovat koostumukseltaan erilaisia, mutta kestävät silti menossa - ja siis lähtevät lämpimällä vedellä. Tässä ehdoton suosikkini, jolla saan räpsyttimeni tuuheiksi, jopa ulkopuoliset ovat kehuneet lopputulosta: http://www.clinique.com/product/1606/5320/Makeup/Mascara/Lash-Power-Mascara

   Delete
  3. Mulla ei tullut tuota ropinaa 38:n kanssa, ainakaan en muista. Pistetään vinkki korvan taa, jos joskus kyllästyn tähän nykyiseen suosikkiini! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)