-->

Sstuds and leo

Oct 6, 2014

Sunnuntai-iltapäivä kului hyvän ystävän luona kahvitellen, ja kun kerran samalla tarjoutui mahdollisuus asukuvien ottoon meren rannalla, en voinut kieltäytyä - tai siis ystävä ei voinut. Olin kätevästi liikenteessä vauvelin kanssa autolla, joten sain hyvän tekosyyn laittaa korot jalkaan. Nuo Jeffrey Campbellin upeat Ticketit pääsivät nyt neitsytmatkalleen mun jalassa, enkä voi kyllä kuin kehua niiden istuvuutta. Platokorko on aina platokorko, eikä sen mukavuutta jalalle ei tulisi koskaan aliarvioida. Väitän, että näillä niittiverhotuilla köpöttimillä kävelisi ilman huolen häivää hieman pidemmänkin pätkän!


Rakensin asun oikeastaan hetken mielijohteesta noiden valkoisten shortsien ympärille, vaikka äkkiseltään moni voisi ajatella, että kannattaako hieman persevämmän henkilön sellaisia jalkaansa laittaa laisinkaan. No minäpä niin kuitenkin tein, ja vieläpä diggasin kokonaisuudesta; shortsit pelittivät musta mainiosti täällä jo nähdyn kollarin kanssa, ja kylmänsävyinen leohuivi oli piste i:n päälle.

Kenkien niittiteema toistui myös laukussa, joka on viimeisin löytöni eBaysta. Metsästin tuota jo tuotannosta poistunutta Rebecca Minkoffin Moonstruck-mallia on-off:lla suhteellisen pitkään, mutta kun vain pariin kertaan käytetty väsky kuitteineen osui vastikään tielleni, en voinut vastustaa kiusausta... Puolustuksekseni sanottakoon kuitenkin se, että olen myynyt pois kokoelmastani yhteensä viisi laukkua kesän ja alkusyksyn aikana. Ja onhan laukkuihmisen nyt jollain täytettävä niiden täyttämä aukko hyllyllään! Haluaisitteko muuten että vilautan tuota harvennusta ja sitten taas täydennystä kokenutta laukkuarsenaaliani täällä bloginkin puolella joku kerta?

college Cubus (secondhand)
takki H&M  (secondhand)
shortsit Gina Tricot (secondhand)
huivi H&M
laukku Rebecca Minkoff (secondhand)
kengät Jeffrey Campbell (secondhand)Juu, siinäpä se kai sitten tämän asun osalta oli. Kovin oli mun näköinen setti selkeine linjoineen ja rokkimausteineen, ja olo olikin luonnollisesti näissä vermeissä varsin kotoisa. Yllättäen tämäkin asu koostui pitkälti secondhand-elementeistä, eikä ihmekään, väitän vaatekaappini koostuvan yli yhdeksänkymmentäprosenttisesti käytetystä tavarasta. Joku siinä ajatuksessa hymyilyttää!

Käytättekö te secondhandia, vai vierastatteko kakkoskäden tavaraa? Ja kiinnostaisiko teitä postaus kirppisshoppailuvinkeistä?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

8 comments:

 1. Ehdottomasti kannatan Second Handiä! :)

  ReplyDelete
 2. Ihan törkeen magee kokonaisuus! Kengät=♥
  Mä käytän kans 2ndhandiä, joskin hiljaista on ollut viime ajat. Ei ole löytynyt kuin yhdet kengät.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, muru! Kengät on kyllä ♥. :D No hitsi, parempaa metsästysonnea sit syksylle, eiks vaan! :)

   Delete
 3. Tottakai kannattaa laittaa valkoiset shortsit kun näyttää noin hyvältä! Kirppisshoppailu on vielä lapsen kengissä, mutta hiljalleen se etenee kyllä sekin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Satu. Kai sitä voi leveemmänkin peräpeilin välillä verhota vähän kyseenalaisempiin vaatekappaleisiin... ;) Sitäkin pitää oikeasti vaan opetella, silmä harjaantuu kierrellessä huomaamatta! :)

   Delete
 4. Oletpa ollut tyylikkäänä liikenteessä! Mun huomio kiinnittyi ensimmäisenä tuohon sun upeaan laukkuun, ihan mahtava! :)

  reetta-s.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, Reetta, ihanasta kommentistasi! :) Ja mä olen kanssa ihan lovena tuohon väskyyn, kannatti vähän aikaa sitä väijyskellä! :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)