-->

Blogger dinner

Oct 10, 2014

Olin sopinut tiistai-illaksi treffit keskustaan varsin viehättävään seuraan, suunnitelmana oli nimittäin illallistaa ihanien blogikollegoiden Anskun, Anna-Marian, Camillan ja Kirsin kanssa. Tytöt ehtivät ytimeen ennen mua, jotenka kun sain autoni parkkiin, otin ensimmäiseksi suunnan Teatteria kohti, missä rouvat ja neidit olivat lämmittelemässä kohmeisia näppejään. Näpit saatiinkin sen verran sulamaan, että niillä pystyi nappaamaan kuvat mun asusta, ennen kuin otimme suunnan kohti ruokapaikkaa.Alkuperäinen suunnitelmamme syödä meksikoilaista vaihtui lennossa pienen sählingin saattelemana maittavaan kiinalaiseen, kun parkkeerasimme takamuksemme Annankadulla sijaitsevan Long Wall:n lämpimille sohville. Ilta oli just niin onnistunut kuin ennalta jo osasin odottaa; tässä hurmaavassa seurassa ei paljon hiljaisia hetkiä tule, kun naiset puhua pulputtavat taukoamatta aiheesta jos toisesta! Kerkesimme käydä illan aikana läpi lukemattoman määrän aiheita maan ja taivaan väliltä, samalla kun luonnollisesti sivusimme myös blogimaailman päivänpolttavia juttuja. Maailman parantaminen on parasta, kun mukana on samanhenkistä seuraa, hyvää ruokaa ja juomaa.Mulle jäi illasta erityisesti mieleen mielenkiintoinen keskustelu naisista, itsetunnosta ja siitä, miten me jokainen voisimme olla itsellemme armollisempia. Sivusimme paljon myös kiitollisuuteen ja positiivisuuteen liittyviä asioita, tunnuimme nimittäin ajattelevan niistä aika samalla tavoin leidien kanssa. Tuossa porukassa ei kyllä taida olla yhtäkään naista, jonka mielestä lasi olisi puoliksi tyhjä - ehkä siksi viihdynkin niin hyvin heidän seurassaan. Kiitos vielä kerran teille neljälle ilon- ja nauruntäyteisestä illasta, otetaan pian uusiksi!  

P.S. Arvonnan voittajat ovat selvillä ja osaan voittajista olenkin jo ollut yhteydessä. Jos et ole vielä saanut meiliä multa, niin ole hyvä ja laita itse postia tulemaan minulle päin. Jos en kuule sinusta sunnuntaihin mennessä, suoritan uuden arvonnan jäljelle jääneiden korusettien osalta. Alla voittajien tiedot:


Tiina, palkinto 2, Marja-Liisa, palkinto 5, Ansku, palkinto 3,  Leni, palkinto 6,  Tia Mäkinen, palkinto 1, Just like me, palkinto 4. Onnea teille!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

10 comments:

 1. Upeat naiset olleet liikenteessä ♥ Ihanat♥

  ReplyDelete
 2. Mä luulen kans että samanmoinen elämänasenne yhdistää <3 Kiitos vielä, ja nähdään murunen taas pian!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juurikin se, ja yhtä huono huumori... ;) Jees, ens viikolla sit siellä TT:ssä! :)

   Delete
 3. Kenen nimetöntä koristaa tuo maailman kaunein sormus kolmanneksi alimmassa kuvassa? Se on UPEA ja olisi kiva tietää mikä sormus on kyseessä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo superkaunis rinkula löytyy Kirsin vasemmasta nimettömästä. :)

   Delete
 4. Hei! Leena laittoi sulle fb-viestiä.

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia kauniista naisista! Ensi kerralla haluan ehdottomasti mukaan! :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)