-->

kesän kakkoskäden bleiserilöydöt

Oct 1, 2014

Kokosin yhteen postaukseen kaikki uudet, ihanat bleiskani, joista jokainen on kirpparilöytö viime kesältä. Metsästysonni oli suosiollinen Vermossa ja Jäähallin kirppiksellä, mistä löysin kaikki muut bleiserit, paitsi tuon punaisen. Mikään näistä kaunottarista ei rokottanut lompakkoa yli vitosta, muistaakseni, joten voitte kuvitella miten ilahtunut olen näistä löydöistä.


Mä tykkään käyttää bleiskoja aina auki, joten saatan useasti ostaa ne koon tai kaksi liian pieninä, jotta istuvuus etenkin hartioista on hyvä. Etumuksen ei mun puolesta tarvitse mennä kiinni, tai edes lähellekään, vaan pidän siitä, että takin liepeet saavat liehua auki. Mun yläkroppa on ilmeisesti hieman hassun mallinen, koska jos unohtaa tissibaarin koon, mahdun tälläkin hetkellä hihojen ja hartioiden puolesta yleensä koon 38 bleisereihin, kun esimerkiksi paidoissa käytän vielä suurinpiirtein kokoa 42. Toisaalta paidan pitääkin mahtua mun hinkkien yli, joten ehkäpä siinä on selitys tälle mysteerille... Hieman pienemmän koon bleiskoissa on myös se plussapuoli normikokooni verrattuna, että niiden hartiat istuvat napakasti. En voi sietää huonoa hartialinjaa vaatteissa, se pilaa alta aikayksikön asun kuin asun!


Olen opetellut käyttämään bleisereitä myös vähän arkisemmissa pukeutumistilanteissa, koska niillä saa muutettua asun ilmettä niin helposti haluamaansa suuntaan; esimerkiksi tuo tässä postauksessa nähty "vesiväribleiska" tuo asuun hauskaa leikkisyyttä, kun taas shampanjanvärinen paljettijakku toisi juhlavampaa ilmettä farkkujen rinnalle. Hopeinen diskobleiska näyttäisi myös mahtavalta tummien farkkujen kanssa, ja jos asun viimeistelisi Consuilla, ei ilmeestä tulisi kuitenkaan liian huolitellun näköinen. Punaiseen paholaiseen olen aivan rakastunut, se on just se täydellinen "mun punainen", jonka olen ajatellut yhdistää yhtä punaisten huulien ja jonkun rennon asun kanssa. Valkoinen paita sen alle freesaisi räiskyvän bleiserin ilmettä vielä entisestään.

Käytättekö te bleisereitä, ja jos käytätte, niin millaisten asujen osana?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla, Facebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

 1. Ihania bleiskoja oletkin löytänyt! Ja halvalla!
  Mä käytän kanssa, mutta melko harvoin. Ja auki ovat myös! Tulee jotenkin ahdistava olo, jos bleiska on kiinni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kirppikset on niin parhaita paikkoja evö! :D Mä en myöskään tykkää kun ovat kiinni, tulee sellainen liian business-olo jotenkin... :P

   Delete
 2. Oi joo! Bleiskat on ihan mun suosikkeja! Olen kovasti suunnitellut ensi viikolla reissua taas Akseliin katelemaan bleiskojen perään, eihän niitä koskaan voi olla liikaa ;) Sama juttu mulla, tykkään pitää auki ja että istuvat hartioista. Ja onhan noita, muutama jo hankittuna, käyttö onkin sitten töissä liki päivittäistä, vapaallakin monesti ja jopa juhlaan, juhlasta riippuen tietenki, mutta kimaltava pikkumustan kanssa on aika jees.

  ReplyDelete
 3. Hyviä löytöjä kaikki! Ja erityisen ihana toi paljettijakku <3

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)