-->

Muistan Pariisin

Oct 5, 2014

Mies onnistui taannoin pelastamaan ehkä reilu vuosi sitten kosahtaneelta vanhalta koneeltani sen kovalevyn sisältöineen, joten olen viime aikoina unohtunut monesti selailemaan kuvia vuosilta 2009-2012.

Kuvia selaillessani tielleni osui tämä hauska otos ekalta häämatkaltamme Ranskasta, minne lähdimme vain muutama päivä sen jälkeen, kun olin tehnyt positiivisen raskaustestin. Puolet Pariisista ja roadtripistämme maaseudulla taisi mennä ainakin multa suhteellisen ohi tuon pysäyttävän uutisen vuoksi, mutta tämä kuva on jotenkin tosi liikuttava mun mielestä.Sormi sojottaa masua kohti ja ilme on hölmistyneen onnellinen; että tuolla se nyt on, mun navan alla, uusi pieni ihmisen alku. Ja se pääsi meidän mukaan tänne Ranskaan, ensimmäiselle ulkomaanmatkalleen! Miten sitä olikaan tuolloin niin pöllämystynyt ja utelias tulevaisuuden suhteen, odotukset olivat korkealla ja mieli odottavan innostunut. Ajatella, että tämän kuvan ottohetkestä ei ole kuin reilut kaksi vuotta, ja nyt meillä on onnenamme ja ilonamme jo kaksi pientä suloista tyttöä... Elämä on kyllä aika ihanaa, kun sen oikein oivaltaa.

Mä jätän teidät näihin hattaraisiin tunnelmiin ja pyyhällän pian vauvan kanssa ystävän luokse kahvittelemaan ja päivittämään viimeisimmät juorut. Ihanaa sunnuntain jatkoa ihan jokaiselle teistä lukijoista! 

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

12 comments:

 1. Ihana, kaunis kuva! :) Mäkin otin raskausaikana reissuissa joka paikassa mahakuvia, ajattelin että voin sitten näyttää lapselle kuinka hän on käynyt Barcelonassa ja Wienissä ja... :D

  Katja
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkään myös kuvasta, se on jotenkin niin tyypillisen pariisilainen jotenkin. :) Heh, hauska idis, pienet varmana tykkää sit vanhempana kuulla niistä jutuista! :)

   Delete
 2. Valkoinen tähdikkiOctober 5, 2014 at 7:30 PM

  Tuli ihan hirmu hyvä mieli tästä postauksesta. Mukavaa pian alkavaa viikkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi että, kiva kuulla! Mulle tuli hirmu hyvä mieli sun kommentista. <3 Ja kuin myös. :)

   Delete
 3. Ooo, mikä onnellinen kaunotar pariisissa <3 Upea kuva ihania muistoja täynnä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, no sitä juuri, hyvin onnellinen! <3 Kiitti, muru. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)