-->

näin meikkaat täydelliset kulmakarvat

Oct 7, 2014

Kirjoittelin hetki sitten blogiin Lumenen pop up -kulmabaarin avajaisista, missä sain monen muun lailla kullanarvoisia vinkkejä täydellisten kulmakarvojen stailaamiseen. Vinkkien lisäksi sain mukaani lahjapussukan, mistä kaivoin esiin nämä ihanat täsmätuotteet täydellisten kulmakarvojen luomiseen.*Blueberry kulmakynällä, *Blueberry puuterimaisella kulmavärillä ja *Blueberry kulmien muotoiluvahalla et voi epäonnistua! Itse totesin omille kulmilleni parhaaksi kynän sävyssä 2 - Harmaanruskea, se on nimittäin juuri tarpeeksi kylmä sävyltään toimiakseen kasvoillani. Puuterimainen kulmaväri taas koostuu kahdesta kylmänsävyisestä ruskeasta, joista työstämällä ja sekoittamalla varmasti lähes jokainen saa kulmistaan oikean sävyiset. Kulmavahankin sävy on kylmä, joten sekin passaa minulle loistavasti.

Aiemmin kulmameikkirutiinini koostui myöskin vastaavasta puuterimaisesta kulmaväriduosta, jonka levitin kulmikkaalla ja napakalla siveltimellä kulmilleni. Sen jälkeen harjasin ne kevyesti läpi, ennen värittömän kulmageelin laittoa. Arkena saatoin sitaista kulmiin kiireessä ainoastaan värittömällä geelillä hieman pitoa ja muotoa.


Kulmabaarissa piipahduksen jälkeen luotan meikkiguru Mariela Sarkiman neuvoon ja aloitan muotoilun kuten ennenkin käymällä kulmat läpi puuterimaisella kulmavärillä, jonka jälkeen piirrän kulmien sekaan pikkuruisia viivoja kynällä. Kun tämä on tehty, harjaan kulmat muotoonsa vielä värillisellä muotoiluvahalla. Näin saan kulmistani todella selkeän malliset ja näyttävät, tinkimättä kuitenkaan niiden luonnollisuudesta. Ja kun joskus oikein laiskottaa, sipaisen kulmiin ainoastaan tuon muotoiluvahan, ja kas, ne ovat heti esittelykunnossa! Jos siis etsit vielä luottotuotteita kulmakarvojesi ehostamiseen, voin lämpimästi suositella näitä kotimaisen Lumenen uutuuksia.

Millainen teidän kulmakarvarutiininne on, vai onko sellaista laisinkaan?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

* mainoslinkki

Tuotteet saatu blogin kautta.

4 comments:

 1. Itse huitaisin kulmakynää ja lopuksi vähän geeliä. Vaikka muuten en meikkaisi niin kulmat laitan ja ripsiväriä tulee aina laitettua. Tuovat ryhtiä kasvoille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kulmat on kyllä tosi tärkeä osa meikkiä! Kehystävät kasvoja hyvin laitettuna niin hyvin. :)

   Delete
 2. Mä en ole aikoihin ollut kynän kaveri. Meidän yhteistyö ei vain ole sujunut. Liian kovat kynät, ei mun mieleen. Puuterimaista levittelen siis ja siihen päälle samaista vahaa. Huikea tuote!
  Kulmat on mulle yksi tärkein osa meikistä ja ne on pakko tehdä aina :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En mäkään, mutta kun tolla laittaa vain kevyesti niitä pikkuruisia viivoja karvojen väliin, on tulos loisto. Mullakin puuterimainen ollut ykkönen jo piiitkään! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)