-->

Orange

Oct 19, 2014

Tittidii, bongaa asukuvista väriä! Mun asut ovat viime aikoina rakentuneet aika vahvasti harmaan ja muiden neutraalien sävyjen ympärille, mutta tällä viikolla ollessani matkalla keskustaan vauvan kanssa päätin tehdä poikkeuksen ja lisätä asuun edes ripauksen väriä. Alan kai itsekin vähän kyllästyä siihen ainaiseen monotonisuuteen, mitä asuni ovat viime aikoina toistaneet. Ja mikä olisikaan parempi tapa lisätä väriä asuun kuin räikeä huivi, joka tuo samalla kasvoillekin sitä kaivattua hehkua.

paita Vila (secondhand)
farkut Vero Moda (secondhand)
huivi LV
laukku Balenciaga
kengät Asos
kaulakoru secondhandTuo Luikkarin uusin huiviostokseni hehkuu totisesti kilvan syksyn värien kanssa, niin ihana sen korallinen oranssi sävy on. Huivin ollessa pääosassa, sai muu asu jäädä simppeliksi, joten jalkaani sujautin tummanharmaat pillifarkut ja päälleni läpikuultavan valkoisen paidan. Jalkaan rokahtavat chelsea-buutsit ja käsivarrelle luottokaveri Balenciagalta, ja asu oli valmis. 

Tämä asu tuli muuten kirjaimellisesti valittua minuutissa, havahduin nimittäin parisenkymmentä minuttia ennen lähtöä siihen, etten ollut vielä edes meikannut tai valmistellut vauvaakaan millään tavalla... Ihan ihmisen näköisinä sitä kuitenkin päästiin matkaan, huh.
Kuvat: Anna /Girly style

Tykkäättekö asusta? Ja hei, jos olette tulossa tänään I love me -messuille ja huomaatte tutun naaman kruisailevan ympäriinsä rattaiden kanssa, tulkaa ihmeessä vetämään hihasta, olisi tosi kiva tavata teitä lukijoita ihan kasvotusten! 

6 comments:

 1. Raikas asu! Vaikka kyllä mä kovasti niistä mustista ja harmaistakin asuista tykkään. Mustaa ja valkoista, ripauksella väriä - toimii aina! :) Ja hei todella hyvät kuvat! P.s. Täällä kovasti jo jännitetään lauantaita :) asukriisiäkin pukkaa, mutta kerrankin niin päin, että on liikaa asuja mistä valita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, muru. :) Mulla on vaan ahi lauantaista, kun toi yks toope ei vieläkään osaa siitä pullosta syödä... :/

   Delete
  2. Älähän siellä ahdistu! Kaikki järjestyy kyllä. Ja me mennään beben aikataulun mukaan, jos hänelle ei pullo kelpaa. Hän ei muutamassa tunnissa kuitenkaan näänny :) joten ehditään hyvin joka tapauksessa iltakemuissa pyörähtämään. Tsemppiä ja muista välillä levätäkin, ettet koko aikaa touhota menemään ja näännytä itseäs <3

   Delete
  3. Kiitos, rakas, tsempistä! <3 Huomaa kun on liikaa ohjelmaa, ettei jaksa enää innostua oikein mistään, nyt tuli olosuhteiden pakosta vähän karsittua kalenteria ja heti on kivampi olla. :) Otan tosiaan beibin mukaan sillon päivällä, kun hän menee helposti Manducassa mukana tai sylissä ja illalla sit oon minkä ehdin. Kyllä tossa jo nokkiksestakin annoin eilen maitoa, ja meni sitä melkein kaikki alas, eli toivoakin on! ;)

   Eniten ootan sitä, että saan viettää kivan päivän ja illan sun kanssa - ihanaa saada höpistä rauhassa ilman noita meidän kahta termiittiä... :D :D <3

   Delete
 2. Voi luoja, sä olet kyllä vaan niin upea nainen <3 Luonnossa vielä paremmin se tulee esille <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, jep. Kiitti kuitenkin, saat aina hymyn huulille. :) Kiva nähdä hu! <3

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)