-->

raikkaat uutuudet Neutrogenalta

Oct 21, 2014

Neutrogena, tuo jo kulttimainetta nauttiva jenkkimerkki on tuonut markkinoille fressin uuden putsari- ja kuorintaduon, jonka raikas limen ja mandariinin tuoksu on taattu piristys aamu-uniselle.

Visibly Clear -sarjan Pore and shine daily wash- ja scrub ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia, jos kärsit kiiltävästä ihosta ja laajentuneista ihohuokosista. Itse ainakin yhdistän määreen "kiiltävä iho" usein rasvaisuuteen, ja vaikka oma ihoni ei varsinaisesti rasvainen olekaan, tuppaa se silti hieman kiiltämään päivän mittaan. Tuotteet ovat suunnattu rasvaisen ihon lisäksi myös sekaiholle, mikä lienee se sana, millä suurin osa ihmisistä kuvailee ihoaan. Omani on ajoittain kuiva, päivän mittaan hieman rasvoittuva, ärtyy joskus ja puskee pintaansa edelleen sitkeästi satunnaisen hormoninäpyn silloin tällöin.Näiden lähtökohtien pohjalta olin siksi varsin skeptinen duon suhteen; ajattelin niiden tehon olevan hieman liikaa omalle iholleni. Pelkäsin etenkin putsarin jättävän ihon natisevan ja liian pestyn tuntuiseksi, mutta kuinka väärässä olinkaan! Näistä kahdesta tuo putsari nousikin kirkkaasti suosikikseni, niin kivalta iho tuntuu sen käytön jälkeen. Tuotteiden tuoksu on aivan hurmaava, jään usein nuuhkuttelemaan sitä pesun ajaksi sen raikkauden vuoksi.

Pore and shine daily wash pesee ihon käsinkosketeltavan puhtaaksi, jättämättä sitä kuitenkaan kiristäväksi. Iho tuntuu pesun jälkeen edelleen kosteutetulta ja uskaltaisin väittää tuotteen lunastavan lupauksensa myös tuon mattapinnan puolesta, iholle jää ikäänkuin himmeä hohto pesun jäljiltä ja sen väri on hieman tasaisempi. Miinusta annan putsarille siitä, että tuotetta ei saa viedä silmiin, minä tykkäisin laiskana suorittaa koko kasvojen pesun yhdellä tuotteella ja huljuttaa ripsarin pois samalla putsarilla, millä pesen kasvoni muutenkin.

Pore and shine daily scrub on mukava perustuote, jonka kuorintatulos on mukiinmenevä. Ihan vauvanpeppu-tasolle ei tällä kuorinnalla kuitenkaan päästä omalla ihollani. Tuotteen mekaanisesti ihoa kuorivat rakeet ovat hieman suurempaa sorttia, ja kun itse olen hienojen rakeiden ystävä, ei tuote nouse lemppareideni joukkoon. Muistan kuitenkin samaisella sarjalla olevan myös vastaavan kuorinnan, jonka rakeet olivat juuri sellaisia hienonhienoja - liekö ollut Gentle exfoliating wash tai Blackhead eliminating daily scrub, joita molempia olen käyttänyt joskus vuosia takaperin.

Varsin käypä duo siis kyseessä, ja jos minä koen ihoni näyttävän mattaisemmalta näiden käytön jälkeen, luulisin etenkin rasvoittuvan ihon omaavien kanssasisarten kiinnostuvan näistä uutuuksista. Neutrogenaa myydään apteekkien lisäksi tavarataloissa ja hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa.

Ovatko sarjan tuotteet sinulle tuttuja?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

8 comments:

 1. Neutrogena on sarjana mulle tuttu, mutta tämä duo ei! Talvi-iholle sopiva kuorinta on kyllä juuri hakusessa, täytyy siis tämä vinkki laittaa korvan taakse.. ;)

  ReplyDelete
 2. Minäkään en erityisemmin ihastunut tuohon kuorintaan. Kunnon rakeet ne pitää olla :)


  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa mieltä olen, tai oikeastaan mitä pienemmät rakeet ja mitä suurempi määrä niitä on, sen parempi. Sillä tavalla saan ainakin oman ihoni kuorittua tehokkaimmin! :)

   Delete
 3. Kuorintaa tuli pikku näyte Livboxista, joten sitä olen ehtinyt testaamaan. Liian vähän rakeita. Mutta putsari...voisinkin kokeille. Tää rasvanaappeli tarttee mattaisuutta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, rakeita on niukasti tässä. Putsari on tosi ihana, ja se tuoksu, NAM: :)

   Delete
 4. Sain nämä myös testiin ja ihastuin totaalisesti tuohon pesuaineeseen. Tuoksu on huumaava. Kärsin hieman laajentuneista ihohuokosista ja couperosasta, joten tykkäsin että rakeet pieniä. Ettei ns. "kuori" liikaa. Neutrogenan tuotteet kyllä tuoksuvat mielettömän hyvälle ja näistä kahdesta suosikki tuo was. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuoksu on kertakaikkisen NAMI. :D Näin on makuja monia, toiselle nuo suuremmat rakeet saattavatkin olla just se juttu. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)