-->

terveisiä Tiffanylta

Oct 3, 2014

Mieheni on sitä sorttia, joka tykkää hankkia lahjat minulle suht selvien vinkkien perusteella, joten kun tiedossa oli neljä päivää yh-elämää erään poikien reissun vuoksi, suuntasin muitta mutkitta internetteihin kurkkaamaan erään tietyn lentokentän myymälävalikoiman.

Vihjasin miehelle kestolempparistani Thomas Sabosta, mutta heitin myös ilmaan ajatuksen siitä, kuinka tämä vaimo ei koskaan voisi pettyä, jos tuliainen saapuisi kotiin mintunvihreässä Tiffanyn pussukassa. Just in case, eihän sitä koskaan tiedä millainen budjetti miehellä oli mielessä...

Ja kyllä muuten kaartuivat tämän rouvan suupielet leveään hymyyn, kun mies kaivoi reissun päälle kassistaan juurikin sen mintunvihreän pikkupussukan! Pussista paljastui tämä superkaunis ja niin ihanan yksinkertainen Tiffanyn Circle pendant, jonka muotokieli puhuttelee mua hurjasti. Liikuttavinta tässä on se, että tämä ei ollut yksi miehelle ihastelemistani malleista, vaan hän oli valinnut korun ihan itse, ja vieläpä karmeassa kiireessä.

Oli kuulemma saanut nuhteet kenttähenkilökunnalta saapuessaan portille siinä vaiheessa, kun sitä oltiin jo sulkemassa. Oli ollut vain hetkistä kiinni, ettei ukkeli myöhästynyt jatkolennoltaan! Ja kaikki tämä vaan mun korun takia, miten liikkistä. Paitsi tietty jos mies olisi oikeasti jäänyt lennoltaan, kröhöm. Asiaan liittyi ilmeisesti ongelmia maksukortin kanssa ja liian palvelualtis myyjä, joka oli pakannut korua pitkään ja hartaasti takahuoneen puolella. Kuulemani mukaan myös miehen ekalla lennolla nauttimat oluset saattoivat vaikuttaa asiaan, ilman niitä olisi kuulemma jäänyt koru sille tielleen, miehen kiitäessä kohti sulkeutuvaa lähtöporttia...

Niin tai näin, olin niin otettu siitä, että mies muisti mun joskus taannoin ihailleen tämän tyylistä kaulakorua erään naisen kaulalla, ja osasi tiukan paikan tullen valkata vastaavan mulle tulkkariksi. Kyllä tämän vuoksi kannatti kestää muutamat itkupotkuraivaivarit ja kakkavaippakatastrofit yksin!

Mikä lahja on jäänyt teidän mieleenne spesiaalina ja miksi?

14 comments:

 1. Yksinkertaisen kaunis koru :)

  ReplyDelete
 2. Oi miten kaunis koru! Tuntee mies kyllä vaimonsa, vinkkien kanssa tai ilman :)

  Minulla on monta kortua jotka mieheni on hankkinut, vaan kyllä ne spesiaaleimmat taitavat olla huivien puolella. Kihlajaislahjaksi (ensimmäisenä vuosipäivänä) saatu Mulberryn harmaa Tamara sekä vadelman punainen huivi jonka sain ennen häitämme hääpäivänä pidettäväksi. Siinä ne minun muistorikkaimmat lahjani.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No joo, nyt osui ja upposi tämän kanssa. :D Huivit on myös mahtavia lahjoja, mä sain kanssa sen yhden Luikan mieheltä taannoin jouluna ja sitä on kyllä käytetty ihan urakalla. :)

   Delete
 3. No nyt meni kyllä miekkoselta ihan nappiin!! :) Hyvä hyvä, ihanan korun sait!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä, vähänkö olin yllättynyt ja iloinen avatessani rasian! <3 <3

   Delete
 4. Nappivalinta!! <3 Aivan ihana tuliainen! :)

  ReplyDelete
 5. Kauniisti ajateltu ja ajattoman tyylikäs lahja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä! :) Mä viehätyin myös korun eleettömyydestä ja klassisuudesta, tuo desin ei vanhene koskaan. <3

   Delete
 6. Ihana lahja, kelpais mullekin. ;)

  Kyllä oma mieleenpainuvin lahja on ollut vihkisormus, jonka mies osti yllätyksenä ja piilotti mansikkarasiaan, kun olin pyytänyt tuomaan mansikoita. Hyvänä kakkosena tulee special edition Nintendo, jonka sain joululahjaksi jokunen vuosi sitten.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi jestas, miten romanttinen kosinta... Ihanaa. <3 Ja haha, pointsit Nintsikasta, mahtis lahja sekin! :D

   Delete
 7. Voih, miten ihana koru onkin! Kyllä miehesi osasi :)♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. No juu, nyt meni ihan nappiin tämä tulkkari kyllä! ;) ♥

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)