-->

electric blue

Nov 18, 2014

Tuleeko teillekin sähkönsinisestä luomiväristä mieleen kahdeksankymmentäluku, tuo kullan ja kimalluksen vuosikymmen? Mulle tulee. Lisäksi tapaan yhdistää sen myös määreisiin mauttomuus ja tyylittömyys. Mutta niin vaan mä tuohon väriin ihastuin, löytäessäni sen täydellisen petrolinsinisen luomivärinapin ihanasta Yves Rocherin luomivärinelikosta, ja lähdin tämä meikki kasvoillani kuulkaa ihan ihmisten ilmoillekin!

Mut trikki vaikeisiin tai räikeisiin luomivärisävyihin on se, että niitä levittää siististi vain liikkuvalle luomelle, ja häivyttää ne sitten niin, ettei luomiväri juurikaan tule yli luomivaon. Näin luomiväri vilahtaa luomelta vaan silloin, kun silmän sulkee, eikä se tuijota katsojaansa silmiin koko aikaa. Sellainen peek-a-boo-fiilis, ikäänkuin. Luomiväri on oikeastaan ehkä enempi petrolinsininen, mutta oli sävy sitten mikä hyvänsä (sen toistumiseen vaikuttaa tietysti valo ja silmien väri!), on tämä kyseinen luomivärisävy ehdottoman intensiivinen.
Laatu on myös priimaa, luomiväri pysyi pohjustetulla luomella virheettömänä siihen asti, kun kuurasin nassuni iltasella. Tällä kertaa en edes rajannut luomea, koska halusin pitää meikin pääpainon luomivärissä. Samasta syystä huulille valikoitui hyvinkin neutraali meikki, huulilakka Maybellinen Color Elixir -kokoelmasta.Tällä kertaa en kuvannut käytettyjä tuotteita, mutta listasin ne kyllä avuliaasti alle, jos jotakuta jäi asia vaivaamaan!

Silmät:

Yver Rocher Couleurs nature Quad eyeshadow - 03 Aquatique subtil
Yves Rocher Mascara Volume Elixir - 01 Noir

Kulmat:

Lumene Blueberry Puuterimainen kulmaväri
Lumene Blueberry kulmavaha

Huulet:

Maybelline Color Elixir - 725 Caramel infused

Posket:

Jos Blasco Blush - Flamingo

Pohja:

Lumene Touch of Radiance Meikkipuuteri - 02 Hunajamaito
Oriflame The One Illuskin Concealer

Postauksen meikissä käytetyt tuotteet saatu blogin kautta.

Täällä mä taas utelen teidän mielipidettä räikeästä silmämeikistä, jes vai nou?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla ja Facebookissa.

P.S. Vielä vajaa viikko aikaa osallistua jättimäiseen kosmetiikka-arvontaan! 

12 comments:

 1. Replies
  1. Voi kiitos, ihana. <3 Mulla on oikeastaan täydellinen meikkipohja, joka peittää alleen kaikki ihon pikkuvirheet! ;)

   Delete
 2. Mäkin ihailen täällä sun täydellistä ihoa. Luoja sentään ♥
  Sulle nyt sopii kaikki meikki ihan täydellisesti.♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Janet, katsopa ylempi kommentti! :D Ei näytä mun iho aamuisin sängystä noustessa ihan tuolta kuitenkaan, vaan vaatii osakseen aika lailla kiillotusta. ;) Onneks on hyvät tökötit! :D <3

   Delete
 3. Mulla tulee juuri samanlaisia mielikuvia sinisestä luomiväristä, varsinkin jos se on vielä mattainen ja enemmän vaaleansiniseen menevä kuin tummansiniseen! Kaunis meikki :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehee, tosta sun kuvailusta tulee jo mieleen melkein 1960-luvun pastellimeikit, paksuine rajauksineen ja töppöisine alaripsineen! :D Pitääkin joskus testata sellaista meikkiä omalle naamalle. :) Kiitos! <3

   Delete
 4. Oi, onpa ihanan raikas meikki ja aivan erityisen iso ihastunut huokaus blogin päivittyneelle lookille - tosi hyvältä näyttää!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitsa, nyt alkaa mun mielestä kanssa olla aika kivan näköistä täällä blogissa. Pari pikkuviilausta vielä, ja sitten on valmista. :) Ja kiitti, meikki oli mustakin kiva! :)

   Delete
 5. Jestas miten ihana meikki. Sininen tai turkoosi siis, sopii ihanasti ruskeisiin silmiin ja miten raikas huulikiilto. Oikein bloggerin aikajanalla jäin jumiin kuvaasi ja täällä ollaan. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Tiia! :) Mä tykkäsin myös tuosta kiillosta, tosi fressi.

   Delete
 6. Ihanasti sopii ruskeisiin silmiin! :)

  xo Erika

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)