-->

geelilakkaus kotona

Nov 3, 2014

Piipahdin todella monen muun lailla I love me -messuilla parisen viikkoa sitten, ja huikeasta tarjonnasta huolimatta ainoaksi messuhankinnakseni jäivät upeat Kaga:n geelilakat. Olen valitellut blogissakin oman ajan vähyyttä, joka näkyy myös kynsilläni; ne tuppaavat nykyään olemaan aina luonnotilassa ilman lakkaa. Hinku lakkojen kokeiluun on huima, mutta käytännössä sen edelle ajaa useimmiten joku muu asia, ja jos joskus ehdinkin lakkaamaan kynteni, tuntuu kuluneiden lakkojen poisto sitten viimeistään ihan mahdottomuudelta!

Päätin siis hemmotella itseäni messuilla CesarsShopin pisteellä ja laitattaa kynsilleni elämäni ensimmäisen geelilakkauksen. Tuosta lakkauksesta ei valitettavasti ole kuvamatskua tarjota, mutta olin todella vakuuttunut Kaga:n geelilakan kestosta; lakkaus pysyi siistinä kynsilläni parisen viikkoa, lohkeilematta lainkaan. Miinusta tuli neurootikon silmiin liian epätakasta lakkausjäljestä, geelilakkauksen teossa kun on supertärkeää levittää lakka aivan kynsinauhan tyveen, jotta kasvurajasta ei tule parissa viikossa liian silmiinpistävää. Myös päälilakan levityksessä pitää olla todella tarkka, se kun näkyy myös ikävästi värilakan päältä, jos näidän kahden väliin on jäänyt koloja.Ostin kokeiluun alus- ja päälilakan lisäksi kaksi värillistä geelilakkaa, sillä uuni minulta löytyi jo entuudestaan kotosalta, tein nimittäin jossain vaiheessa itse itselleni geeli- ja akryylikynsiä. Tässäpä siis ensimmäinen itse tekemäni geelilakkaus hengästyttävän upealla punaisella sävyllä 085. Olen varsin tyytyväinen lakkaustulokseen; sain levitettyä lakan aivan kynsinauhojen tyveen sotkematta, ja päälilakkakin levittyi aika näppärästi värilakan päälle. Kagan geelilakkoja on kehuttu vuolaasti muissakin blogeissa, enkä ihmettele miksi, lakka on koostumukseltaan kynsilakkamaisen ohut ja helppo työstää kynnelle, ja sain sävystä peittävän kahdella värilakkakerroksella.
Parastahan tässä on se, että nyt kynteni pysyvät siisteinä parisen viikkoa, jonka jälkeen silmä kaipaakin jo uutta väriä kynsille. Seuraavaksi testivuorossa on toinen hankkimani sävy, kaunis harmaa, jonka päälle ajattelin myös kokeilla tavallista hilelakkaa, jos yksiväriset kynnet alkavat kyllästyttämään. Tokihan tekin tiesitte, että tavalliset kynsilakat pysyvät geelilakkausten päällä vielä normaaliakin paremmin? Ja niiden poisto on helppoa asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella - niin saat hetkessä muutettua tai pimpattua yksivärisistä geelikynsistä näyttävämmät! Kikka toimii tietysti myös akryylien tai geelikynsien päällä.

En tehnyt geelilakkauksesta tällä kertaa tutorialia, mutta Saara Sarvaksen blogista löydät halutessasi oivat ohjeet geelilakkauksen tekoon kotona.

Oletteko te kokeilleet geelilakkausta kynsille?

Postauksen lakoista saatu alennus blogin kautta.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

10 comments:

 1. Voi miten valloittavia pulloja! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noita on moni fiilistellyt, muoto on kyllä hauska! :)

   Delete
 2. Geelaukset ollut joskus kynsissä ja tykkäsin. Tosi kauniit pullot nuo.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon kanssa nyt ihan fani, nää on niin helpot ja kestävät, vaikka mun arjessa ovat todella kovalla koetuksella jatkuvasti. :)

   Delete
 3. Upea toi punainen sävy! :) Kiva kuulla, että geelilakat oikeasti kestää hyvänä sen pari viikkoa. Täytyy kyllä joskus käydä itsekin testaamassa, olisi aika kiva esimerkiksi ennen lomareissua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiks ookin? Toi on just sellainen täydellisen kirkas punainen, varmaan aika samanlainen kun se sun OPI. :) Suosittelen ainakin näitä Kagan lakkoja, onhan noissakin merkkikohtaisia eroja varmaan. Muista merkeistä mulla ei ole mitään tietoa! :)

   Delete
 4. Voi ihanat pullot ja kaunis lakkaus. Minä menen lakkaamattomilla tällä hetkellä, ajan käytöllinen kysymys sekin varmasti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, kaikki on ihan hulluina noihin puteleihin! :D Jep, en ihmettele, kadehdin kaikkia joilla on aikaa lakkailla kynnet kerran kaksi viikkoon. ;)

   Delete
 5. Mä haluisin ensin testata noita, ennen kuin ostaisin omia. Mä olen laiska kynsienlaittaja vaikka lakoista tykkjäänkin. Siksi pitäisi olla kestävä lakka. Mutta kun kynnet kun tuntuu olevan ihan omanlaisensa, joten pitäisi saada testata ensin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää on loistovaihtis tavalliselle lakalle, koska näidenkin päälle voi huoletta lakata vaikka hileitä ym. ja pysyvät siisteinä sen pari viikkoa. Mä ehdin jo siinä ajassa yleensä kyllästyä, joten mietin jo miten pimppaan nää kynnet ekan viikon jälkeen! ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)