-->

Mint and denim

Nov 30, 2014

Jo toinen asu the hatun kanssa, jee! Tuo hattu on kyllä niin näppärä, se muokkaa jokaisesta asusta skidisti mielenkiintoisemman, ja lämmittää sitäpaitsi päänuppia myös oikein mukavasti. Tämä asu päälläni olin perheen kanssa piipahtamassa ostoshelvetissäkeskuksessa lauantaina, ja siihen tarkoitukseen se soveltuikin ihan mainiosti.Näytitte vihreää valoa näille arkisemmille asuille, kysellessäni jokin aika sitten kiinnostustanne sellaisten näkymiseen blogissa, joten ollos hyvä taas! Asun rakentaminen lähti tuosta muhkeasta mintunvihreästä neuleesta, joka toki lisää varteen muutaman kilon, mutta on muuten niin ihana, etten antanut sen haitata. Alaosaksi valkkasin rennon rönttöiset farkkushortsit, jotka kaipaavat pian korvaajaa itselleen, nämä vanhat ovat nimittäin jäämässä pikkuhiljaa liian suuriksi. Lököttävätkin jo pehvasta siihen malliin, että se kuvakulma ei ole se imartelevin... Kaulaan sitaisin suloisen pehmeän harmaan villahuivin, joka rikkoi kivasti asun niukkaa värimaailmaa. Jalkaan skarpit saappaat, jotta asun fiilis ei jäisi liian rennoksi, ja käsivarrelle vielä niittiväsky keikkumaan.


farkkushortsit H&M (secondhand)
neule Gina Tricot (secondhand)
saappaat Lazamani
laukku Rebecca Minkoff (secondhand)
huivi secondhand
hattu H&M (secondhand)


Pidän mintunvihreästä värinä hurjasti, mutta se ei mun mielestä sovi hiusteni väriin mitenkään erityisen hyvin. Joskus yritän kuitenkin olla välittämättä näistä lukemattomista neurooseistani ja vaan käyttää väriä, kerran se mun silmää miellyttää. Jotenkin miellän sen upeaksi nimenomaan tummia hiuksia vasten, jolloin värin raikkaus korostuu entisestään. Tukasta puheenollen, kävin juuri männä viikolla päivittämässä sen raidoilla ja latvan pätkimisellä fressiksi, mutta siitä asiasta vielä erillisten kuvien kera lisää ihan pian. Olo on niin tyytyväinen, kuten aina ihanan Emilian luota lähtiessäni.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

8 comments:

 1. Oot kyllä hienosti saanu painoa pois. Kymmenen kiloa veikkaan. Ainakin näin kuvissa näyttää siltä. Tsemppiä loppurutistukseen. .

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! :) Jeps, nyt on just se vajaa kymppi tippunut parissa kuukaudessa, vitsit kun nyt saisin tehtyä VIHDOIN sen päivityksen tähän projektiin. :D Aina jää uupumaan niistä kuvista, kun treenit on ilta-aikaan ja valoa nollissa. Toisaalta, voisin periaatteessa tehdä sen ihan hyvin ilman niitäkin, kun mitat ne puhuu puolestaan ja asukuvia kuitenkin täällä joka viikko! :)

   Delete
 2. Hattu on i h a n a <3. Mä en kestä, pian nähdään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä kanssa siitä kovin pidän. Just kurkkasin kalenteria ja mietin, että kas, kohtahan onkin jo ke, jee! :) <3

   Delete
 3. Oot kyllä upeaus hoikistunut hirmuista vauhtia. Olet upea ♥
  Ihana asu! Mä en oikein osaa shortseja käyttää viileään aikaan. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No nyt on kyllä lähtenyt kroppakin mukaan tähän hoikistumiseen, imetyshormonit pitää tahdin aluks vähän hitaampana ainakin mulla. Mä tykkään shortseista tosi paljon talvellakin, mutta nää lähtee kyllä kierrätykseen, kun toi takalisto on aika jäätävä noissa jo... :D

   Delete
 4. Mä käytän mintunvihreetä ihan huoletta kyllä. Tai käytin. Nyt mä vaan mietin ettei se sovikkaan mulle, kun näen tän sun maalaaman kuvan tummien hiusten ja mintunvihreän yhdistelmästä :-D :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, ihana hönö! Kuten sanottu, mulla on näitä neurooseja joka lähtöön, et ei ehkä kande niin niihin nojata, vaan mennä just oman makunsa mukaan. Makuasioistahan ei voinut kiistellä, eiks? ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)