-->

nudea glitterillä

Nov 26, 2014

Ihme on tapahtunut: jaksoin lakata kynteni tässä eräänä päivänä, ja vieläpä glitterillä, joka on tunnetusti yksi kettumaisimmista lakoista poistaa. Sunnuntaina mieli oli jotenkin maassa, joten ajattelin kunnon glittertujauksen kynsillä piristävän mieltä, ja olinkin ihan oikeassa.
Pohjaksi valkkasin Lumenen suloisen Gel Effect -sarjan lakan sävyssä 33 Utuharso, joka on yksi upeimmista näkemistäni nudelakoista. Pinta on kauniin mattainen pienenpienellä shimmerillä, mutta lakan levittämisessä saa olla tarkkana, jos mielii lopputuloksesta siistiä. Lakka kuivuu mattalakoille tyypillisesti nopeasti, joten suosittelen levittämään kynsille kaksi ohuehkoa kerrosta ripeässä tahdissa, ettei lakan pinnasta tule röpelöistä. Sävystä tulee kahdella kerroksella täysin peittävä.

En ole asusteiden puolesta kullan ystävä, mutta kynsille kulta eksyy satunnaisen epäsäännöllisesti. Tähän Essien kuparikultaiseen sävyyn Summit of Style tartuin asiaa sen enempiä miettimättä, koska se sopi mielestäni Utuharson päälle kuin nenä päähän. Pettämätön värisilmäni (krhm...) osui jälleen oikeaan, ja lopputulos kynsillä oli näyttävä, mutta naisellinen.

Ja sananen vielä tuosta Essien glitterlakasta: siinäpä vasta laadukas yksilö, jonka glittereitä ei kerrankin tarvinnut kaivella putelista, vaan niitä tuli sudin mukana kynnelle jopa liikaakin. Kynsille on siis levitetty ainoastaan yksi kerros glitterlakkaa, eli kuten kuvasta huomaa, on kimalletta kynsillä silti riittämiin. Muutama muukin lakkapullo odottelee nyt glittereistä taas innostuttuani avaamistaan, katsotaanhan millaiset kimalleöverit mä keksin seuraavaksi kynsilleni levittää...

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

10 comments:

 1. Onpas nätti glitterilakka! Usein niissä on just se vika, että pullosta tulee väritöntä lakkaa ja muutama hippu glitteriä kynsiin. Sitten saa sutia monta kerrosta. Ja se poistaminen - se onkin sitten oma juttunsa. Kerrohan sitten, miten essien hileet irtoavat kynsistä.
  Itselläni on vähän sama kuume, ja kävin viikonloppuna (no olis mulla jotain glitterilakkaa ollut) kaupoilla ja nappasin hm:stä tuplalakan, toinen kaunis roosan nude aluslakka ja roosaan vivahtava glitteri. Tein glitteristä sellaisen kuun sirpin mallisen koristelun kynnen sivulta alareunaan. Vitsit, että tulikin jotenkin kivan näköinen. Päälle laitoin vielä väritöntä geelilakkaa, niin ne hileiden rosoisuudet jäi sinne alle. Ihan hyvin käy myös arkeen mielestäni. Ny tjännään, miten tämä irtoaa...

  Kyllä tähän pimeään syksyyn kaipaa vähän blingblingiä piristämään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sinäpä sen sanoit, mikään ei ole raivostuttavampaa kuin niiden glittereiden kaivelu... :D Usein toteutan homman niin, että kaadan lakkaa pullosta esim. paperille ja tuputan siitä sitten glitterit meikkisienellä kynsille. :) Palataan vielä poistamiseen! Mulla on myös ollut kynsien juuressa glittereitä monesti, välillä on kiva laittaa hileet kärjen sijaan just sinne toiseen päähän. :) Jos ei muuten irtoa, niin eikun vaan muhittelemaan lakanpoistoaineet folion sisään! :)

   Delete
 2. Tosi nätti lopputulos! Nuo glitterlakat ovat kyllä sellainen pain in the butt, niistä ei etukäteen voi tietää, saako hileen levitettyä tasaisesti vai ei. Tosin Essien lakat ovat maineensa veroisia, joten eipä ihme, että juuri kyseisen merkin glitterlakkakin toimii :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkäsin myös! Mutta hitto soikoon, nyt oli jo parista kynnestä lohjennut palaset kynnen juuresta, mitä ihmettä?! Yleensähän ne lähtevät kärjistä ensin... Outoa. :/ Essiet on supereita laadultaan! :)

   Delete
 3. Onpas kauniin oloinen nudelakka. Lumenen gel efektit ovat muutenkin nousseet suosiooni viime aikoina ja tuollaiselle saattaisi jopa olla käyttöä.... Jahka se vaan mahtuisi siihen valtavaan lasipurkkiin jossa olen KOtinöritlle luvannut lakkani säilyttää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää gel effectit on kyllä tosi kivoja. Mä tykkään erityisesti siitä CC:stä. :) Hehee, mä sanon nyt sulle saman, kun sä mulle aiemmin, eli hanki toinen purkki!! :D

   Delete
 4. Uuh, mikä siis tuo Gel effect on?? Tuleeko siitä paksumpi vai mitä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eli lopputulos on näissä lakoissa kynnellä geelimäisempi, en sanoisi paksummaksi, mutta pinnaltaan selkeästi normilakkoja kiiltävämmäksi. Siitä varmaankin tuo geeli-etuliite. :)

   Delete
 5. OMG OMG OMG!!!! Onneksi tuo utuharso multa löytyykin, mutta tuo Essie, mun on saatava!!! Ja tämä samanlainen lakkaus sitten toteutettava. Aii lavit ! ♥_♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää oli kyllä simppeli, mutta tosi nätti setti. :) Essien glitter oli laadultaan huippu, verrattuna moneen testaamaani, kun ei kerrankin tarvinnut kaivella niitä hileitä. :P

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)