-->

pakurikahvi

Nov 6, 2014

Minä ja pieni seuralaiseni vietimme tänään varsin rattoisat pari tuntia Marsaanan ihanilla Wellness-pressipäivillä hortoillen ja kosmetiikkauutuuksia fiilistellen, mutta päivän herkullisimmaksi jutuksi muodostui yllättäen ja ihan ehdottomasti Puhdistamon aromikas Pakurikahvi.
Pakuriuute oli mulle ennestään tuttu vain hämärästi; aika moni lienee jostain lukenut sen terveydellisistä vaikutuksista ja sen sisältämistä antioksidanteista. Puhdistamon nettisivut tiesivät kertoa pakuriuutteen sisältämien polysakkaridien myös vahvistavan elimistön immuunijärjestelmän toimintaa.

Mä olin saanut jostain päähäni idean siitä, että pakuriuute maistuisi jotenkin karmivalle, mutta sitten mun oletusta oiottiin Puhdistamon pisteen poikien toimesta ja sain kuulla pakuriuutteen korvanneen Suomessa kahvin joskus muinoin sitä muistuttavan makunsa vuoksi. Maistoinkin Pakurikahvia uteliaana, sillä olen tosi tarkka juomani kahvin mausta, enkä oikein enää lämpene perinteisille pressoille ja juhlamokille. Yllätyksekseni kahvi oli ihan mielettömän maukasta! Se sisältää kotimaisen pakuriuutteen lisäksi perulaista luomukaupan kahvia, jonka paahtaa Tampereen paahtimo.Sen lisäksi että kahvihampaan kolotus helpottaa välittömästi, saa tätä kaffea nauttiessaan kaupan päälle vielä hyvin mielen siitä, että kahvin lisäksi sitä imuroi kitusiinsa myös antioksidantteja. Kun nappaa lisäksi suuhunsa vielä palan Puhdistamon 70 prosenttista appelsiiniraakasuklaata, on täydellinen makunautinto taattu. Mun oli pakko hakea santsikuppi kaffea, ja suklaatakin söin kaksi palaa, vaikka normaalisti rajoitan päivittäisen annokseni vain yhteen - elämä risaiseksi ja niin päin pois...

Onko pakurikääpä teille tuttu juttu?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

 1. Pari vuotta olen juonut melkein joka päivä, tosin Puhdistamon Instant-Pakuria, en tuota kahvia. Sitähän vois seukiks kokeilla :) Tuo suklaa on ihanaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okke, ootko huomannut mitään mullistavaa kropassa/olossa? :) Miten jaksat nyt? Hali. <3

   Delete
 2. Tää oli erittäin mielenkiintoista :) Mä oon monesti miettinyt, että pitäsikö sitä pakuriuutetta maistaa, kun siihen on niin usein törmännyt netissä. Mutta ihan samat ennakkoluulot on mullakin ollut! Kiva kuulla, että oli hyvää :) ja varmasti just tollainen pakuriuutteen ja kahvin sekoitus toimii hyvin! Täytyypä ehdottomasti kokeilla tätä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, epäluuloista sakkia ollaan! :D Otat kaffena taikauutteet, niin johan passaa. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)