-->

Supertrash Melody combat boots

Nov 13, 2014

Tässä ihan hiljattain sain eräältä lukijalta kyselyn tilaamistani Supertrashin Melody-maihareista. Kyselijää kiinnosti tietää mielipiteeni kengistä, joten tässäpä se tulee kuvien kera.
Maiharit pääsivät koeajolle aika pian saavuttuaan, koska nämä kengät ovat ennen kaikkea helkkarin käytännölliset; ei tarvinnut odotella juhlia tai mitään sen spesiaalimpaa tapahtumaa, jotta ne sopisivat asuun. Olen oikeastaan näiden muutamien käyttöviikkojen jälkeen tullut siihen tulokseen, että Melodyt sopivat lähes kaiken kanssa yhteen. Ne tuovat arkiasuihin vähän särmempää ilmettä, muuttamatta asua kuitenkaan liian punkiksi. Tämä pari on mun mielestä samalla täynnä asennetta, mutta silti tarvittavan pop mun makuun.

Melodyt ovat jalassa ihan äärimmäisen mukavat, lesti sopii hienosti mun päkiän kohdalta vähän leveämpään jalkaan, ja nahka on todella pehmoista. Pari on astetta kiinnostavampi perusmaihareihin verrattuna: sivuilla olevat tuplasoljet ja kengän etupuolen nauhakohdan yli menevä gunmetallin värinen metallilaatta tuovat malliin sitä jotain - juuri nämä yksityiskohdat käänsivät munkin pään ostopäätöstä tehdessäni.
Kaiken kaikkiaan en voi kuin kehua kenkiä, kuvista näkeekin niiden jo saaneen pientä asiaankuuluvaa kolhua pintaansa, mikä ei menoa haittaa; päinvastoin, maihareiden kuuluukin näyttää vähän kävellyiltä!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla ja Facebookissa.

10 comments:

 1. No nyt on kyllä päheät kengät, tykkään! :) Ja veikkaan, että menevät käytössä vain katu-uskottavamman näköisiksi. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eiks olekin?! Ihan varmana, ei haittaa pienet kauneusvirheet näissä. :)

   Delete
 2. Kivan rouheat kengät, tuovat sitä jotain kokonaisuuteen. Mukavuus ja se, että jaksaa talsia on kyllä kengissä kaiken a ja ö :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuh, mä oon ihan rakastunut näihin, ovat olleet jalassa jo mooonta kertaa! :)

   Delete
 3. Noi on kyllä päheet popottimet :) Tännekin kelpuuttaisin oikein mielelläni :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)