-->

under construction

Nov 17, 2014

Kuten ehkä jo huomasitte, on HOME AT LAST:n tontilla menossa pienimuotoinen pintaremppa, joka harmikseni vaikeuttaa ehkä hieman blogin seuraamista hetken ajan. Rouva Näpsä täällä ei ole maailman taitavin koodivelho, joten homman valmiiksi saattamisessa saattaa kestää jokunen tovi. Yrittäkää siis kestää, uudesta ilmeestä tulee toivon mukaan entistäkin ehompi ja makeampi!

4 comments:

 1. Kai sulla on sun vanha sivupohjan koodi tallessa varmuuden vuoksi? Sanot vaan, jos haluat tehdä kauppaa, mulla vois olla ostaja tiedossa. ;)
  Voin sitten tilata sulle omaankin sivuun tuunauksen. hehe

  ReplyDelete
  Replies
  1. Otin mä sen joo talteen, mutta eipä siinä ole oikeastaan mitään "myytävää", muistan sen keskustelun kyllä. :D Kato kun siinä oli niin paljon niitä gadgetteja, mitä olin itse muokannut, että jää aika laihaksi saalis, jos sillä pelkällä koodipohjalla laittaa blogin kuntoon. :)

   Delete
 2. Täällähänä näyttää kivalta :) Voi kun osaisi itsekin, mua vähän kyllästyttää tuo neljä vuotta ollut sama pohja...

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti, nyt alkaa pikkuhiljaa miellyttää munkin silmää! Jessus, miten tähän saa aikaa kulumaan, vaikka mullakin on tässä alla puolivalmis pohja. HUH! :D Googlailepa säkin näitä ns. puolivalmiita, mitä sit voi ja pitää itse muokata vielä valmiiksi asti, jos oot kyllästynyt nykyiseen! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)