-->

BaByliss Curl Secret - täydellisten (ja helppojen) kiharoiden salaisuus

Dec 11, 2014

Nyt on kuulkaa niin, että tämä rouva siivoaa kaapeistaan kaikki muut hiuskähertimet pois, ja jättää sinne ainoastaan yhden, mutta sitäkin tehokkaammaan laitteen. Kliseistä tai ei, voin vihdoinkin julistaa täydellisen kihartimen etsinnän päättyneeksi, saatuani blogin kautta testiin BaBylissin Curl Secretin.
Laite on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, ja muistan sen lanseerauksen aikoihin kuikuilleeni sitä kiinostuneena, mutta asia unohtui, hankittuani kaappiini pölyttymään parin viimeisen vuoden aikana kahden erilaisen kiharrinpuikon lisäksi yhden superkalliin suoristusraudan, jolla mun piti alkaa opettelemaan kiharoiden tekemistä. Kaikkihan arvaavat mitä siinä kävi? Just niin, kokeilin suoristusrautaa ehkä kahdesti, jonka jälkeen kyllästyin, koska a) en vaan osaa ja b) opetteluun meni liikaa aikaa ja vaivaa. Kiharruspuikoista etenkin Remingtonin ohuemmalla yksilöllä sain tukkaani ihan näppärät kiharat, jotka jopa kestivätkin, mutta se vaiva minkä homma vaati paksuun ja pitkään tukkaan oli mulle ihan liikaa, ja tästä syystä kihartimetkin ovat jääneet lähestulkoon käyttämättä.

BaBylissin Curl Secretillä tämä ongelma poistuu kokonaan, sillä kiharrin kihartaa hiukset puolestasi, siis ihan kirjaimellisesti! Jopa minunlaiseni kärsimätön tumpelo onnistuu hommassa täydellisesti, ja voitteko uskoa, että koko pehkoni kihartamiseen meni ensikertalaiselta ainoastaan alle puoli tuntia?! Lisähuomiona esittäisin vielä sellaisen seikan, että tuohon vajaaseen puoleen tuntiin mahtui myös hieman alle kaksivuotiaan elohopean kaitsemista, kun hän järjestelmällisesti kävi meikkivarastoani läpi seuratessani touhuamistani kihartimen kanssa.

Kuten linkin (ei mainoslinkki, en hyödy klikkauksista millään tapaa!) takaa löytyvältä videolta näkee, imaisee kiharrin kuumennuttuaan hiussuortuvan sisälleen, jonka jälkeen pitää odottaa kunnes laite piippaa jatkuvasti muutaman kerran. Ennen jatkuvaa piippausta laite päästää muutaman yksittäisen piippauksen, mutta tällöin kihara ei vielä ole valmis. Kärsivällisyys kannattaa, sillä joidenkin suortuvien kiharrus otti kauemmin itselläni kuin toisten. Katsoin ennen kokeilua pari Youtube-videota kihartimen käytöstä, ja vaikka sitä testanneet mimmit tuntuivat panikoineen laitteen käyttöä aika lailla, en itse tunnusta kuitenkaan olleeni kuin utelias laitteen toimimisen suhteen.
Pari huomiota esittäisin kiharrinta ensi kertaa kokeilevalle kuitenkin. Huomasin hiussuortuvien kihartuvan kauniimmin kun ne pyörittää ennen kihartimeen asettamista itsensä ympäri siten, että hiuksen pinta on mahdollisimman sileä. Kävin myös jokaisen kiharrettavan osion harjalla nopeasti läpi ennen kihartamista. Pohjalle suihkin luonnollisesti lämpösuojaa sisältävän muotoilutuotteen, josta lisää myöhemmin, mikäli se osoittautuu käytössä hyväksi. Kiharasta tulee tietysti sitä tiukempi, mitä pienemmän osion kerrallaan laitteeseen asettaa, joten kiharoiden kokoa on helppo muutella pitkin päätä, jolloin lopputuloksesta tulee mahdollisimman luonnollinen.

Korjailin itse muutamia kiharoita vielä ihan lopuksi, koska olin ottanut aluksi käsittelyyn liian suuret osiot, joiden latvoja laite ei jaksanut vetää enää kiharalle. Kiharat myös suoristuvat pitkän hiuksen painosta todella nopeasti, joten ratkaisin itse sen ongelman pyörittämällä valmiit osiot aina soljen alle noin viiden osion välein. Tämä helpotti myös itse kihartamista, koska valmiit osiot eivät roikkuneet tiellä. Youtube-videoiden hiusgurut antavat hiusten aina roikkua vapaasti niskassa, mutta itse koen tuon valmiiden osien kiinni laittamisen loistokikaksi myös siksi, että silloin valmis kihara jäähtyy rullalla ollessaan paremmin muotoonsa, kun taas vapaana roikkuessaan kihara suoristuu nopeammin jäähdyttyään. Mitä pidempi hius on kyseessä, sitä enemmän sen oma paino vetää kiharrettua suortuvaa suoraksi. Ja koska joku teistä miettii sitä kuitenkin, niin ei, laite ei polttanut tukkaani laisinkaan, eikä myöskään katkonut hiuksiani. Kerran onnistuin jäämään kiinni vempeleeseen, mutta mitään vahinkoa ei päässyt käymään, vetäessäni suortuvan pois laitteesta varovasti.

Hiuskuvista ensimmäisessä kiharoita ei ole vielä harjattu auki juurikaan, ja toisessa näette mun diggaileman ilmeen, missä pehko on harjattu läpi kauttaaltaan ja kiharat rikottu sormin. Aika ihanan luonnollinen ja silti näyttävä ilme hiuksissa - olen ihan rakastunut! Iltamenoja varten olen suunnitellut vielä viimeisteleväni hiusjuuren hiuspuuterilla nosteen luomiseksi, ja suihkuttavani tukan läpi hyvän pidon antavalla lakalla.

Loppukaneetiksi kirjoitettakoon niin, että BaBylissin Curl Secret on kyllä täysin maineensa veroinen, ja helpottaa etenkin kaltaiseni laiskan tumpeloisen elämää kovasti, jos mun päästä kasvavaan tukkamäärään on kerran mahdollista saada luotua upeat kiharat ilman kenenkään apua alle puolessa tunnissa. Nopean googlettelun perusteella laitteen hinta näyttäisi pyörivän siinä satasen tuntumassa, joten jos sinäkin tahdot päästä helpolla ja silti säväyttää upealla kikkurapehkolla, vinkkaapa asiasta joulupukille.

Kiharrin saatu testiin blogin kautta.

P.S. Remingtonin kiharrinsetin arvonta päättyy tulevana sunnuntaina, eli vielä on reilusti aikaa osallistua!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

19 comments:

 1. Hoo! Jopa minä ehkä osaisin tehdä tuolla kiharat tukkaani :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ihan takuulla, tuntuu aika idioottivarmalta, jos onnistuu multakin ilman sormen polttamista ja alle puolen tunnin... :D

   Delete
 2. Mä haluaisin jonkun suorennuslaitteen. :D On minulla suoristusrauta muttei se tunnu tehoavan mun kiharoihin.. :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Joskus näinkin päin, eli kukaan ei siis ole tyytis siihen, mitä on jaettu ennen syntymää. Mulla oli se kulttirauta nimeltä Cloud Nine hetken kokeilussa kikkaroita varten, mutta lähti sit myyntiin. Oli kyllä huisin tehokas ja maineensa veroinen, mutta kun mä en taas tee suoristusraudalla mitään! :D Kokeile sitä tai GHD:tä? :)

   Delete
 3. Replies
  1. Juu, kiitos vaan. Laite on kyllä ihana, ja niin helppo. :)

   Delete
 4. Wau, niin kauniit <3 kauan sulla on ollut pitkät hiukset??

  ReplyDelete
 5. Tänks, ihana! <3 On ne jo jokusen vuoden, tai aina ne on siis olleet puolipitkät vähintään, mutta nyt ehkä pari vuotta PITKÄT. :D Kasvattamiseen kuitenkin on uponnut vuosia aikaa, mutta nyt alkaa olla loppupäässä tää projekti. :)

  ReplyDelete
 6. Ihanat hiukset ♥ Vaikuttaa kyllä helpolta tuo laite, pitääkin varmaan ensi kerralla ostaa tuollainen kun vanha puikkokiharrin alkaakin jo vedellä viimeisiään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Minna! <3 Sitä se juuri on. Voin todella lämpimästi suositella, tämän helpommaksi kiharoiden teko ei taida muuttua! :D

   Delete
 7. Siis miten jollain voi olla noin ihanat hiukset?! Tässä vaan hämmästelen ja kadehdin, hmmh.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Haha, ihana kommentti, kiitti! <3 Geenit ne kai sen tekee, kun ei mitään taikakeinoja toistaiseksi ole keksitty - ainakaan tietääkseni - tähän karvan kasvatukseen tai sen määrän lisäämiseen. :D Veikalla on ihan yhtä lailla tukkaa siunaantunut, vaikka malli nykyään onkin hänellä lyhyt. :)

   Delete
 8. Näyttää aivan superhyvältä, huhhei vaan tota sun upeaa fledaa. Hei muuten, tuli ihan ikävä tässä, tarttis taas nähdä joskus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kaunis! No joo ehdottomasti, yritetään vaikka heti alkuvuodesta järkätä treffit! :) Meille vois toki tulla kahvittelemaan, Janetin kanssa olikin jo puhetta tammikuusta? :)

   Delete
  2. Me lähdetään reissuun 18.1, oisko kaffit teillä ennen sitä mahdollista? :)

   Delete
  3. No kuule, mä luulen kyllä että tuo onnistuisi! :) Palataan facen puolella?

   Delete
 9. Uuu, mulle kans tällainen! Mulle kun kihuraa ei saa mitenkään tehtyä, niin josko tällä? :o
  Voi luoja noita hänen kutreja ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää on maailman helpoin tapa saada kauniit kiehkurat, piste. :) Mä luulen, että varmana onnistuis, kunhan malttaisit tehdä tarpeeks pienissä osioissa, koska sun tukka on niin pitkä ja raskas. Haha, itelläs on vieläki hienommat!! :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)