-->

Christmas blizzard

Dec 27, 2014

Mies oli varmasti todella tyytyväinen, kun mä puoliksi pakotin hänet jouluaattona kesken puuhasteluiden ulos lumimyräkän keskelle kuvaamaan edellä mainitun juhla-asukuvia. Session pituus olikin sen mukainen, ja ruutuja taisi tällä kertaa kertyä ehkä kuusi, joista valkkasin sitten nuo alla näkyvät teille näytille. Ihan kivat kuvat hän kuitenkin sai aikaiseksi niiden parin minuutin aikana, mitkä mä kekkaloin noilla kolmentoista sentin koroilla liukkaassa lumessa eestaas ohjeita jakelemassa.


hame Zara (secondhand)
paita secondhand
kaulakoru eBay
nilkkurit Dune London


Mulla meni jotenkin aattona pasmat sekaisin ajan kanssa ja elin hetken tunnin kelloa edellä, joten olin kerrankin juhlatamineissa reippaasti ennen vieraiden - tai tässä tapauksessa perheen - saapumista. Päälle valkkasin reilulla kädellä blingiä juhlan kunniaksi: kaunis paljettikoristeltu harmaa neule sai seurakseen sinisävyisen meleeratun hamosen ja mustan kristallikaulakorun. Sisällä tepastelin ihan sukkasilteen, mutta jos olisin lähtenyt asussa ihmisten ilmoille, olisin valkannut jalkaani nuo kuvissa näkyvät nahkaiset namiskuukkelit, jotka ovat huikeista koroistaan huolimatta aika hyvät jalassa.

Tukan kanssa tein kuvitellussa kiireessä kompromissin ja sitaisin sen nutturalle vielä saunan jäljiltä märkänä, mistä johtuen sen väri näyttää hieman omituiselta kuvissa. Ranteisiin en viime aikoina ole jostain syystä kaivannut mitään sen ihmeempiä helysiä, vaan kaunis Omegani on saanut toimittaa sekä kellon että korun virkaa yksikseen.
Simppeli asu parilla yksityiskohdalla oli ainakin mun mieleen kovasti, mutten kiellä sitäkään, etteikö aattoillan paras hetki ollut se, kun riivin juhlatamineet päältä pois ja kiskoin päälleni pehmoiset pyjamapöksyt ja kollarin.

Mitä te tykkäätte aaton asustani?

P.S. Täällä on jo meneillään kuumat pohdinnat seuraavan juhla-asun yksityiskohtien tiimoilta, mä suuntaan tänään nimittäin todella, todella pitkästä aikaa juhlimaan rakkaiden tyttöjeni kanssa, jipii!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa. 

8 comments:

 1. Vaatimattomasti ilmaistuna, täydellinen. Tykkään hurjan paljon. Ja heiii, have fun!!! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oho, kiitos. :D Meillä oli kyllä supermegakiva ilta! :)

   Delete
 2. Kaunis asu ja hienosi se mies sua tottelee ;)))

  ReplyDelete
 3. Ihana hame! Täydellisen pituinen sulle :) /Toiva

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Toiva! ;) Tämäkin tietty kirppislöytö, mitenkäs muutenkaan. Mulla on koko ajan se sun kirppislöydöt-toivepostaus mielessä, mietin vielä miten toteutan sen! :)

   Delete
 4. No todellakin tykkään!!! Ihana. Vitsit soikoon. Mäkin haluan tän setin itselleni :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kiitti, käy kirppiksellä kurkkimassa jos löytyis... ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)