-->

Paperipussukka hyasinteille

Dec 30, 2014

Tämän postauksen olisi tietenkin pitänyt ilmestyä ennen joulua, mutta koska kiire ja hoppu, niin tyrkkään sen blogiin vasta nyt. Voihan ideaa hyödyntää vaikka muidenkin kukkien suhteen kevään tullen!

Hyasintteja on ehdottomasti oltava kotonamme joka joulu, koska niiden ihana tuoksu on tuttu lapsuudesta ja tuo mieleen lukemattoman määrän kultaisia muistoja. Ja koska ne itse kukkien mukana tulevat ruukut ovat ihan passé, piti mun tietysti riipiä hyasintit sipuleineen päivineen irti muoveista ja keksiä niille joku kauniimpi asumus. Aikaa hommaan oli muista joulukiireistä johtuen varsin niukasti, joten tartuin ensimmäiseksi mieleeni tulleeseen ideaan ja kyhäsin jonkun kukan mukana joskus tulleesta kauniista printtivoimapaperista nopsaan pussin teipin avulla.
Hommaan ei mennyt muutamaa minuuttia kauempaa, ja kun viimeistelin pussukan vielä rytistämällä sen reunat rullalle ja kääräisemällä komeuden ympärille hieman narua, oli simppelin kaunis jouluasetelmani valmis. Haaveeksi jäivät tänä vuonna kaikenmaailman kuusenkävyt ja sammaleenpalaset, mutta kuten jo jossain aiemmassa joulua käsittelevässä postauksessa totesinkin, onneksi jokainen vuosi päättyy tähän ihanaan juhlaan!

Onko teillä tapana tuunailla kukka-asetelmia vai tyydyttekö floristin näkemykseen?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa. 

4 comments:

 1. Tämä oli aivan ihana pussukka ja mahtava keksintö :)). Hyvää uutta vuotta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitsa, ihana. :) Mä rakastuin tohon kuvioituun voimapaperiin, kun se tuli jonkun kukan mukana joskus ja tiesin jo silloin, että siitä tulee olemaan hyötyä askartelupuuhissa, hehee! ;)

   Sitä samaa sulle! <3

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)