-->

(dutch)braided updo

Dec 7, 2014

Erikan blogissa oli jokin aika sitten tutorial mainioon lettipohjaiseen kampaukseen, jota halusin itsekin koklata. Mun tekeleestä ei tullut lähellekään niin makea kuin alkuperäisestä, enkä ihan siihen kyllä pyrkinytkään, mutta nyt kyllä sanoisin menneeni suht metikköön oman kokeiluni kanssa. Tästähän tuli enemmänkin ihan perus hollantilainen, joka on rullattu itsensä alle piiloon. Buu, kyselinkin juuri Erikalta Instan puolella neuvoja letin löystyttämiseen, että pitäisikö tuo vaihe toteuttaa jo ennen letin rullausta itsensä alle vai miten...Kampaus on kyllä itsessään ihan nätti, jos unohdamme inspiksenä toimineen alkuperäisen tekeleen. Erikan version näet vaikka tästä - tuollaiseen lopputulokseen mäkin tähtään sitten seuraavalla treenikerralla!

Tällä tukalla juhlittiin itsenäisyyspäivää eilen vanhempieni luona herkkuruoan parissa, mutta linnan pukuloisto jäi itseltäni tänä vuonna beibin viihdyttämisen vuoksi hieman sivu suun. Olenkin siis vasta suunnistamassa pienelle kiekalle iltapäivälehtien sivuille, missä lienee jo kova kuhina käynnissä pukuhomman tiimoilta!

Miten teidän itsenäisyyspäivänne sujui?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

5 comments:

 1. Ihana letti. Must sun on kauniimpi :)). Sulla on uskomattoman paksut hiukset!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitsa, muru. <3 Kiitän karvojen määrästä sitten kai geenejä. :)

   Delete
 2. Öh, yhtä nätti tämäkin! Ei saa mollata omaa upeaa luomusta ♥
  Miten ihmeessä sä osaat, mä en vaan käsitä. Sit kun tuun kylään, niin saat opettaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ei tässä siis mitään vikaa ole, mutta jäy vähän kauas tuosta inspiksestään! :D Mä otan täs vielä revanssin jahka ennätän. ;) Hei oon tässä miettinyt monta kertaa niitä treffejä, nyt on vaan ollut aika haipakkaa, pistän vaiks meiliä/FB sulle, niin jutskataan lisää. Ja viim. tammikuussa tulet TEELLE. :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)