-->

Goldwell - kauden hiusmuotia

Dec 9, 2014

Sain viime kuun puolella kutsun tulla katsastamaan kauden hiusmuotia Apollon lavalle, minne Goldwellin kouluttajat marssittivat aika huiman kavalkadin malleja, joiden päitä koristivat mitä mielikuvituksellisemmat kampaukset ja härpäkkeet. Härpäkkeillä viittaan tässä tapauksessa muun muassa jättimäisiin sulkiin, joita kampaajat kiinnittivät mallien päähän muuttaessaan kampauksen mallia kesken catwalkilla tepastelun.
Hiusmuotinäytöksissä on se huono puoli, että kampaukset jäävät usein epäselviksi, kun niitä tuijottaa useiden metrien päästä. Lavan yllä ollut näyttö pelasti tietysti jotain, mutta olisin mieluusti tarkastellut osaa luomuksista ihan lähietäisyydeltäkin, sen verran kiinnostavan näköisiä kampauksia näytöksessä esiteltiin. Näytöksen alkupuolella keskityttiin näihin hurjempiin luomuksiin, mutta yleisön eteen marssitettiin myös vanhasta Hollywoodista ja kahdeksankymmentäluvulta selkeästi inspiraationsa saaneita kampauksia.

Oli myös hauska pitkästä aikaa kuvata liikkuvia kohteita, ja kun vielä paikan valaistuskin oli vähintäänkin haastava, tuli näytöksestä samalla pieni kuvauksen oppitunti mulle. Kameran asetusten räpellys kesken näytöksen osoittautui aikaa vieväksi puuhaksi, joten kuvien valotuksessa olisi aika lailla korjattavaa, mutta olin itse silti suhteellisen tyytyväinen kuviin. Mitä mieltä sinä olet?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

2 comments:

  1. Hyvin oot onnistunut! Liikkuvan kohteen kuvaaminen on mulle vielä haasteellista!! Pidetään joskus joku kamerankäyttöoppituntifordummy ... Mulle siis ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitsa! Ei mullakaan ole hommasta paljon mitään kokemusta, paitti noista nappuloista tietty. :D Haha, kyllä mä oon ihan yhtä urpo vielä tässä hommassa... :P

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)