-->

HO HO HO!

Dec 17, 2014

Joulu on aina ollut lempparijuhlani, mutta tänä vuonna se on lähestynyt salakavalasti takavasemmalta niin kovaa vauhtia, että mä olen jäänyt rannalle ruikuttamaan korvat soiden sen lähes vilahtaessa ohitseni. Viikko jouluun, ja mitä mä olen tehnyt asian eteen? No en juuri mitään. 
Joulukoristeet sain sentään ripoteltua ympäri kotia viikko sitten, mutta joulukortit jäivät flunssan vuoksi vain ajatuksen tasolle tänä vuonna. Glögiäkään en ole maistanut koko vuonna, lähinnä on vaan ällöttänyt ihan ajatuksen tasolla sen sisältämä sokerimäärä, vaikka viime joulukuussa lipitin sitä vielä kuin vetta vaan. Lahjoja on paketoituna tasan nolla kappaletta, mutta niitä ei tänä vuonna ole tarkoituskaan juuri jaella läheisten kesken, joten ei huolta siitäkään. Kai täällä pitäisi vielä siivotakin ennen aattoa, mutten edes haaveile mistään kaappien läpikäymisestä tai vastaavasta, jos imuroinnit ja pölyt saadaan pyyhittyä ja vessat puunattua, niin olen tyytyväinen. Kuusi haetaan vasta alkuviikosta, mutta sen ajattelin sentään suolata perheemme perinteen mukaisesti, onhan se eka ihan oikea kuusi omassa kodissamme. Ihan hyvä fiilis mulla silti on lähestyvästä joulusta, eli ehkä tämä kertoo myös siitä, että kaikki jouluun liittyvä oheistoiminta saattaa joskus olla myös vähän turhaa suorittamista, ja että tämäkään homma ei ole ihan niin justiinsa. Ja mähän voin vaikka leikkiä trendikästä ja kutsua tätä laiskuutta rentoilua downshiftaamiseksi, krhm... Ensi vuonna sitten paremmilla paukuilla - onneksi joulu on joka vuosi ja sitä rataa!

Miten te olette varustautuneet joulun tuloon?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

 1. Haha! Mulla on ollut sama glögin suhteen. Periaatteessa se on niin joulunodotukseen vahvasti liittyvä juttu, että sitä on tehnyt mieli, sitten taas se sokerimäärä on tullut mieleen, eikä sitä olekkaan himoinnut niin. Eilen join ensimmäisen, luultavasti viimeisen lasillisen. Hyvää oli, se riittäköön :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No just niin! Siinä on paljon sitä fiilistä, mutta havahduin asiaan tänä vuonna vasta tänään itseasiassa, eikä mun edes ole tehnyt koko juomaa mielikään tässä. Ehkä sekin vaikuttaa kun mentaliteetti on tällä hetkellä se, että ei viitsi vetää napaansa hirveästi mitään "ekstroja", että saa projektin vietyä kunnialla loppuun asti. :)

   Delete
 2. Täällä mennään päivä kerrallaana ja NO STRESS!!!! Hyvin oon siinä myös onnistunut ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. OIKEIN!!! :D Ei siitä joulusta pakolla suorittamalla yhtään sen ihanampi tule, päinvastoin... ;)

   Delete
 3. Oo, mä olen jo niin onneissani tehnyt joulua kotiin. Pihalla on valot, sisällä koristeet ja kuusi laitetaan viikonloppuna. Lahjoista suurin osa on ostettu, seuraavaksi sitten pakkaamaan. Joulu on paras juhla ♥ Oikeasti odotan eniten sitä, että koko perheeni tulee meille juhlimaan ♥ Me pidetään joulupäivänä kakkosaatto meillä. Aattona kaikki ovat omissa kodeissaan. Paitsi me Niksun kanssa käydään leikkimässä pukkia. Mä olen poro :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No terve, mikä tehojouluilija sä ootkaan ollut! :D Mä oon kanssa aina tykännyt joulusta, tänä vuonna tuli vaan aika ja resurssit väliin, mutta kyllä siitä tulee ihan yhtä ihana vähän vähemmälläkin tohotuksella, onneks. ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)