-->

insjö bag in bag

Dec 18, 2014

Sain viime kuussa tervetulleen sähköpostin kotimaisen Insjö-merkin edustajalta, jossa tiedusteltiin mielenkiintoani valita heidän sisälaukkumallistonsa Inari Tuuliksi nimetyistä pienemmistä pussukoista itselleni yksi. Värin sain valita itse, ja päädyin tylsästi ja käytännöllisesti kauniiseen harmaaseen.

Yhteydenotto oli ilmeisesti järjestynyt jonkin telepaattisen yhteyden kautta, sillä olin juuri edellisenä iltana ennen sähköpostin lukemista miettinyt tarvitsevani tällaisen pikku pussukan, jolla saan etenkin täysin sisätaskuttomat laukkuni oordnunkiin. Luikkarin Noe on esimerkiksi malliltaan sellainen, ettei sen sisällä ole ainuttakaan taskua, joten ennen baginbagin saapumista tavarani leijailivat sen pohjalla sekasorron vallassa, enkä koskaan löytänyt ekalla kouraisulla haluamaani.




Näppärä nyssäkkä on piukassa taskuja, joista kätevimmiksi olen käytössä kokenut pussukan sisällä olevat, ulkopuolen sileissä ja verkkotaskuissa eivät tavarani valitettavasti oikein tunnu pysyvän, etenkin jos varsinainen laukku on sellaista mallia, missä baginbag mahtuu kääntyilemään kovasti. Niinä kertoina saan edelleen korjata tavaroita laukun pohjalta, mutta olen ratkaissut ongelman yksinkertaisesti sillä, että käytän ainoastaan laukun sisällä olevia taskuja. Laukun päätaskun vetoketju on vedetty toisesta päästään laukun sisään varmaankin ulkonäkösyistä, minkä olen kokenut ajoittain käytännössä hankalaksi, koska laukkua suljettaessa vetoketjua saa välillä kiskoa kaksin käsin, että se lähtee raiteilleen ja sulkeutuu nätisti.

Muuta huomautettavaa mulla ei baginbagista olekaan, ja olenkin käyttänyt sitä uskollisesti siitä asti, kun kuorin sen paketistaan. Mulla Inari Tuuli on myös sellaisessa käytössä, että nappaan sen välillä mukaan ihan pelkästään, lähtiessäni pika-asioille vaikka postiin tai kauppaan, jos en jaksa raahata mukaan koko painavaa laukkuani. Baginbagin sisällä kulkee nimittäin aina mukana ne tärkeimmät, eli lompakot, avain, puhelin, harja, huuli- ja käsirasvat sekä muutamat meikit. Tämä nyssäkkä on myös helpottanut alituiseen pätkivillä mamma-aivoilla toimivan arkea siten, että tiedän kulloinkin mukanani kulkevassa laukussa olevan ainakin ne välttämättömimmät nesessäärit, joita ilman sitä saattaisi esimerkiksi jäädä oven taa vaihdettuaan juuri yhdestä laukusta toiseen. Nimimerkillä kokemusta tästäkin on... Pakettiin oli sujautettu yllätyksekseni vielä kaunis avaimenperäkin, jossa olenkin viime aikoina roikottanut avaimiani. Avaimenperä on helppo napsauttaa laukun sivulla olevaan lenkkiin kiinni ja sujauttaa sen jälkeen itse nyklat laukun taskuun, missä ne pysyvät hyvässä tallessa.

Insjö:n baginbagit on valmistettu kestävästä ja pestävästä (pinta kestää märällä pyyhkimisen!) nailonista, ja sisälaukun yksityskohdissa on käytetty nahkaa, joka tuo pussukoihin kivan silauksen. Jos pukkia on laiskottanut ja olette vielä vailla lahjaideoita itsellenne tai jollekin laukkuja rakastavalle läheisellenne, sain Insjöltä teitä lukijoita varten alennuskoodin (TAVU1), jolla saa joulukuun loppuun asti ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

14 comments:

 1. Mä kans kyllä tarttisin tällaisen. Mä olen niin juurtunut yhteen kassiin just sen takia, etten jaksa sitä sisältöä aika vaihtaa toiseen. Tällä sekin kävis kätevästi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täm on tosi kätsy! Mulla on ennestään eBaysta tilattu halpis, joka tosin on laadultaan tosi heikko... Ei voi edes verrata tähän. :D

   Delete
 2. Tämmöinen olisi kyllä kätevä, ihan liian usein saa kääntää laukun ympäri ennenkuin kaipaamansa tavara sen uumenista löytyy.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen ehdottomasti hankkimaan, vaikka pukinkonttiin. :)

   Delete
 3. Oi kun tyylikäs! Yleensä nämä ovat ollet aivan kamalan näköisiä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä, menee ihan itsestäänkin kädessä. :) Siksi olinkin niin fileissä tästä. :D

   Delete
 4. olen myös ajatellut hankkia tällaisen kun kaikki pikkutavarat on laukun pohjalla eikä niitä tarvittaessa äkkiä löydä. Satko muuten meilini yhteystiedoista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen tutustumaan Insjön pussukoihin. :) Jep, meili tuli ja paketti on jo matkalla!

   Delete
 5. Valkoinen tähdikkiDecember 19, 2014 at 2:26 PM

  Siis miten mä en ole kuullut aiemmin Insjöstä?! Nää on niin hyvännäköisiäkin, että ei tarvitse hävetä, jos pilkottaa avonaisesta laukusta. (Muistan nähneeni jotain vastaavia n. vuosi sitten netissä, mutta olivat jotain halpiksia eikä tyylikkyydestä tietoakaan... eli jäi hankkimatta...) Tällainen menee kyllä hankintalistalle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jännä, ettet ole merkkiin törmännyt, se on nimittäin ollut esillä tosi tiuhaan syksyn mittaan blogeissa. :) Mä tykkään myös paljon sisälaukkujen ilmeestä, ovat helposti verrattavissa niihin Longchampin nyssäköihin, jotka ovat myös hurjan nättejä, mutteivat niin käytännöllisiä, koska niissä ei ole kuin yksi tasku. :)

   Delete
  2. Joo, jotenkin ovat menneet ohi. Parempi kuitenkin havahtua nyt kuin ei ollenkaan, heh.

   Ja hei, oikein hyvää joulua sinulle! (jos en satu kommentoimaan enää ennen juhlapyhiä)

   Delete
  3. No just niin! :D Kiitos sitä samaa sinulle, nautihan pyhistä. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)