-->

jouluaaton meikki

Dec 29, 2014

Jouluaaton asukuvat näittekin jo edellisessä postauksessa, ja nyt on vielä luvassa muutama nopeasti näpsitty kuva aaton kevyestä meikistä. Aikaa sen tekemiseen oli rajatusti, joten päädyin hyvin yksinkertaiseen lookiin, jossa pääosassa olivat silmät. En ajan salliessakaan olisi tehnyt meikistä raskasta, koska männä jouluista oppineena tiedän olevani aattoiltana niin väsynyt, ettei sentin pakkelikerroksen kuuraaminen naamalta oikein jaksa inspata...
Päädyin siis käyttämään meikissä Zuii:lta testiin saatuja suloisia luomivärinappeja, joiden laatu tuntuu muutaman kokeilukerran perusteella olevan etenkin kunnon pohjustuksen päällä aika priimaa. Testissä olleet sävyt, Blossom ja Sapphire, sopivat mainiosti toistensa seuraan, joten päädyinkin tekemään silmämeikin vain näillä kahdella sävyllä.

Hentoisen vaaleanpunainen Blossom tuo kivasti hehkua ruskeisiin silmiin, ja valosta riippuen joko harmahtava tai kevyen sinertävä Sapphire on loistoväri tuomaan meikkiin hieman syvyyttä. Blossomia on siis levitetty silmän sisänurkkaan ja häivytetty se kevyesti ulkonurkkaa kohden Sapphire:lla. En halunnut rajata silmiä lainkaan, jotta meikin fiilis pysyisi mahdollisimman fressinä, missä mielestäni onnistuinkin. Huuletkin halusin jättää mahdollisimman luonnollisen näköisiksi, joten levitin niille vain kevyen kiillon Max Factorilta. Ripset harottavat vähän sinne sun tänne, koska en ole vieläkään saanut aikaiseksi hankkia uutta ripsaria viimeisiään vetelevän suosikkini tilalle. On maailman rasittavinta puuhaa yrittää saada ripsistä hyvännäköisiä puoliksi kuivahtaneella ripsarilla...Pidin itse meikistä tosi paljon juuri sen keveyden vuoksi, miltä se näyttää teidän silmiinne?

Silmät:

Urban Decay Primer Potion
*Joe Blasco Eyeshadow  - Sand
*Zuii Certified Organic Flora Eyeshadow - Blossom ja Sapphire
*Yves Rocher Mascara Volume Elixir - 01 Noir

Kulmat:

*Lumene Blueberry Puuterimainen kulmaväri
*Lumene Blueberry kulmavaha

Huulet:

Max Factor Vibrant Curve Effect Lip Gloss - 03 Trend setter

Posket:

*Lumene Touch of Radiance Blush - 20 Onnellisuus

Pohja:

 Lumene CC-meikkivoide - Light
*Lumene Touch of Radiance Meikkipuuteri - 02 Hunajamaito
*Orilame The One Illuskin Concealer
*Michael Kors Bronze Powder - Flush
*Joe Blasco Highlighter - Special Yellow

*Saatu blogin kautta.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa. 

10 comments:

 1. Todella nätti meikki, tykkään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Reetta! :) Näitä simppeleitä tulee tehtyä useamminkin, mutta ne eivät tiettykään ole niin näyttäviä kuvissa. ;)

   Delete
 2. Kaunis meikki. Hento on sana, joka tulee mieleeni tästä. Hento ja kevät. Joulukuussahan on siitä keväästä hyvä tietenkin haaveilla.... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Satu! No joo, totta turiset, herkkä ja romanttinenhan tää vähän oli. :D Kuvaa mua noi sanat oikein todella... ;)

   Delete
 3. Nätiltä näyttää!:) Täytyykin perehtyä tarkemmin noihin meikissä käyttämiisi Zuiin luomiväreihin, kivannäköisiä värejä ja just sitä mulle kaikkein rakkainta sävymaailmaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Saana! Luomarit ovat kyllä laadultaan ihania, levittyvät luomelle tosi pehmeästi ja häivyttyvät helposti. Ja tosiaan kunnon pohjustuksella kestivät tuon aaton kahdeksan tunnin rupeaman ja lauantain iltamenon aivan upeasti. :)

   Delete
 4. Replies
  1. Kiitti, Jonna! Musta tuntuu aina välillä hölmötä edes laittaa näitä perusmeikkejä tänne, mutta kun kotimamman juhlameikkileikit on aika harvinaisia tätä nykyä, niin näillä on suurimmaks osaks menty... ;)

   Delete
 5. Kaunotar! Voi luoja miten sä olet kaunis!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)