-->

Marraskuun asut

Dec 3, 2014

Asukuvista kuukauden päätteeksi tehdyt koosteet ovat lempijuttujani muiden blogeissa, joten sopuli kun olen, tein omista marraskuun asuistakin kollaasin blogiin. Olen näköjään päässyt muissa kun kotivermeissä liikenteeseen ja kameran eteen viime kuussa kokonaiset kuusi kertaa, mikä on mielestäni suhteellisen hyvä saavutus, olosuhteet huomioiden.

Mukaan mahtui lähinnä arkiasuja, mutta onpa päälleni eksynyt kertaalleen jopa mekkokin! Jalkineiden puolesta lempiväri tuntuu olleen tuttu ja turvallinen musta, ja karvaliivi sekä hattu pääsivät molemmat kahteen asuun päälleni. Vaikka viime kuu meni etenkin loppupäästä aika sumussa väsymyksen vuoksi, on päälle - ehkä juuri siitä syystä - valikoitunut suht vaaleita värejä.

Mikä on teidän suosikkinne tai inhokkinne, ja miksi?

16 comments:

 1. Ehdottomasti nro 5. CHICK!

  Nähdään pian <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii, täällä just meikkailen kun tytöt nukkuu. Vi ses! <3

   Delete
 2. Tosi kivoja asuja kaikki! 4. taitaa kuitenkin olla mun suosikkini. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Milla! :) Mä oon taipuvainen just saman asun puoleen, näistä kivoin ehdottomasti.

   Delete
 3. Koostepostaukset on kyllä kivoja :) Eniten muhun kolahtaa 2 ja 5 :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin onkin! Vaikka asut onkin jo nähnyt kerran, ei niitä enää kuitenkaan muista ja muiden pukeutumista on kiva seurata suuremmassa mittakaavassa edes kerran kuusssa. :)

   Delete
 4. Suosikit 3 ja 4, ihan erilaisia keskenään mutta niin mageita! 4 on ihan mun näköinen asu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitsa! Nepa tais olla näistä munkin feivöritti, vaikken ehkä itse heti uskoisikaan. :D

   Delete
 5. Imartelevin asu on mekkoasu. Anonyymin toive liittyen postauksiin: haluaisin lukea sun koruista lisää, top 10 kirppislöydöt, saliohjelmasta/treeneistä, DIY-joulukortit esimerkiksi. t. se sama toiveikas Anonyymi joka toivoi viimeksi vähemmän rinta-asiaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi taas! Kiitos postausideoista, pistetään listalle. :) Tip-kirppislöydöistä olen itsekin miettinyt postausta, pitää yrittää valon salliessa kuvailla lempparilöytöjäni lähiaikoina. Vanhoja kortteja löytyy kortit-tägin alta, saa nähdä ehdinkö tänä vuonna DIY-kortteja edes laittamaan, täällä hässäkän keskellä. :O Myös fit mama-asiaa on tulossa pian!

   Delete
  2. Hei, kiva kuulla. :) Ehkäpä keksin jonkun nimen itselleni, Toivo-Anonyymin lisäksi? Toiva? ;)

   Olen itse täysin kädetön mitä tulee mihinkään luovaan, niin on ihanaa katsoa kun joku toinen osaa (esimerkiksi juuri nämä kortit..). Menin muuten pari kuukautta sitten ekan kerran Jäähallin kirpparille sun blogin inspaamana. Sen jälkeen olen käynyt aika monta kertaa ja tehnyt aika hyviä löytöjä! Olen yllättynyt miten hyvä tarjonta siellä ajoittan on. :) Myytkö muuten sun koruja jossain? Ne on tosi kivoja!

   Delete
  3. Hehe, mä äänestän Toivaa! :D Onpas kiva kuulla, että tää mun löytöretkeily on kannustanut muitakin liikenteeseen. :) Moni kaverikin on kiinnostunut mun kautta kirppisretkeilystä. :) BESO Helsingin koruja on tällä hetkellä saatavilla vaan tilauksesta, FB:n puolelta löytyy vanhoja malleja ynnä muuta infoa asiaan liittyen - ja kiitos! :)

   https://www.facebook.com/BESOHelsinki

   Delete
 6. Ei pysty päättää, tyyppi on niin ihanissa kledjuissa kaikissa kuvissa ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. No just, eipäs nyt liiotella. :D Ihan peruskauraa päällä, mut ei verkkareita sentäs onneks!!! ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)