-->

Zuii on my lips

Dec 23, 2014

Sain blogin kautta kokeiluun muutaman ensikokeilun perusteella lupaavalta vaikuttaneen tuotteen australialaiselta luonnonkosmetiikkabrändiltä, Zuii:lta. Zuii oli mulle tuttu ennestään vain nimensä perusteella, joten kokeiluun saamani tuotteet toimivat samalla ensikosketuksenani tähän raaka-aineinaan pelkkiä luomusertifioituja kukkia, hoitavia öljyjä, mineraaleja ja vitamiineja käyttävään merkkiin. Edellisten seikkojen lisäksi Zuiille ropisee plussaa tuotteiden parabeenittomuudesta, talkittomuudesta ja siitä, että tuotteet ovat täysin vapaita petrokemian tuotteista ja geenimuunnelluista valmistusaineista.

Tämä yleinen -ttömyys sai mut ehkä hieman epäilemään tuotteiden poweria, mutta epäilys vaihtui ihastukseksi, vedellessäni kämmenselälle ensimmäisiä swatcheja! Parista kauniista luomivärinapista juttelen teille toisella kertaa, nyt otetaan lähempään syyniin ihana Satin Color -nestemäinen huulipuna, sävyssä Sunset.Kamelian siemenöljyä, karitevoita ja C- ja E-vitamiinia sisältävä, huulikiiltomaiseen purkkiin pakattu huulipuna on koostumukseltaan todella jännä; vaahtomuoviaplikaattorilla huulille levitettävä väri on helppo työstää ja liukuu iholle pehmeästi. Väripigmentti on todella intensiivinen, mutta tuntuma huulilla silti kostea ja pehmoinen. Punan koostumusta on vaikea kuvailla, koska se ei ole selkeästi perinteisen huulikiiltomainen, muttei kuten tavallinen punakaan. Edellisen lauseen kosteus kuvaa fiilistä ehkä parhaiten, tunne huulilla on kivan fressi, muttei laisinkaan tahmea. 
Koostumus on jännä siitä syystä, että punassa tuntuu olevan ikäänkuin kaksi pintaa: tuo ensin kuvailemani kostea ja intensiivisen kiiltävä, mutta sen kuluessa pois huulilta esimerkiksi syödessä tai juodessa, jää jäljelle toinen pinta, joka kestää huulilla todella pitkään. Tuo toinen pinta on mattainen olemukseltaan, ja itse teinkin viime kerralla nestemäistä punaa käyttäessäni niin, että levitin sitä IsaDoran värittömällä huultenrajauskynällä rajatuille huulille ensi yhden kerroksen, ja taputtelin ylimääräisen kostean värin pois huulilta paperille. Tämän jälkeen lisäsin väriä huulille vielä toisenkin kerroksen, ja taputtelin sen vain kevyesti paperiin. Lopputuloksena huulille jäi todella intensiivinen väri, joka ei juuri kulunut pois syödessäkään. 

Sunset on sävynä kaunis, mutta silti tarpeeksi räväkkä pinkki, joka tuo takuuvarman piristyksen ilmeeseen niin talvella kuin kesälläkin. Oli hauska testata pitkästä aikaa jotain ihan erilaista huulille, etenkin kun testin tulos jäi ihan heittämällä plussan puolelle. Tuote saatu blogin kautta.

Onko Zuii teille tuttu merkki?

Pinkkejä suukkoja kaikille lukijoille, huomenna on jo joulu!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

10 comments:

 1. Upea sävy. Zuiin huulituotteet on mielestäni järjestäin ihania ja hyvänlaatuisia. Toki varsinkin primer on kuivaihoisen unelma.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Tämä mun eka kokeilu oli todella positiivinen tapaus kyllä. :)

   Delete
 2. Tosi kaunis sävy! Oon myös hurmaantunut Zuiin pakkauksiin. Yleensä luonnonkosmetiikka ei pakkauksien puolesta hivele mun silmiä, mutta Zuii on yksi niistä harvoista poikkeuksista.:) Terveisin ikuinen kauniiden pakkauksien perässä juoksija, joka piilottaa karumman näköiset kosmetiikkapurnukat hyllyn perälle, laatikoston järjestystä ja siisteyttä uhmaten...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta puhut, pakkaukset ovat myös tosi nättejä, muhun uppoaa kanssa tuo pelkistetty musta linja. :) Haha, ihana, pitäähän ne näteimmät tosiaan olla ekoina... ;)

   Delete
 3. Ihanan värinen puna! :) Mä lämpeen kyllä kaikille pinkin sävyille! Rauhallista joulua teille, kovasti halauksia ja nähdään heti tammikuussa kun ollaan takaisin. Ikävä ehtii tulla <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiks ookin? Heh, tiedän kyllä. :) Kiitos sitä samaa, muru, ehdottomasti treffit heti kun palaatte. Mietin kanssa samaa, että salettiin tulee iksu. <3

   Delete
 4. Onpas kaunis sävy! Merkki on muutenkin sellainen, jota mielellään kokeilisin. Oon nimittäin kuullu paljon hyvää!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö vaan olekin? :) Mä olen myös kuullut reippaasti kehuja merkin tuotteista, ja näiden kokeilemieni perusteella voisin itsekin suositella lämpimästi!

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)