-->

All that glitters is gold

Jan 24, 2015

Terveisiä BESO:n korupajalta! Huhkin siellä eilisen illan lisäksi myös tänä aamuna, erään kullanhohtoisen korutilauksen parissa. Vaikka en itse juuri koskaan käytä keltakultaa, sain kunnon inspiksen näitä rannekoruja tehdessä, ja kolmen sijaan niitä syntyikin seitsemän kappaletta! Nahka neutraaleissa sävyissä toimii kyllä munkin silmään erittäin hyvin kullan kanssa, vaikka en sitä itse osaakaan käyttää.


Oli mukava huhkia pitkästä aikaa korujen parissa, niitä kun ei hetkeen ole tullut näin suurta määrää tehtyäkään. Korupajalle sulkeutuminen vaatii aina oman hetkensä ja aikansa, kun harvoin viitsin laittaa kaikkia hommaan tarvittavia tykötarpeita esille, vain tullakseni heti keskeytetyksi. Ja niitä keskeytyksiä tässä mun arjessa todella riittää...Painoin eilen hommia puolilleöin, enkä sittenkään olisi millään malttanut laskea pihtejä käsistäni, etenkin kun työpöydällä vallitsi sellainen mukava luova kaaos, joka oikein kutsuu puuhastelemaan lisää!

Mielipiteitä tästä kultakorupimahduksesta, anyone?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

14 comments:

 1. Näistä valitsisin tuon viimeisen vasemmalla, eli mustaa nahkaa ja ketjua!

  ReplyDelete
 2. Upeita, siis aivan ihania! Ihan mun näköisiä :)

  ReplyDelete
 3. Ihania kaikki, mutta ehdottomasti omaan sydämeen eniten iskee tuo käärmeennahkakuvioinen koristus! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon kanssa aika täppäreissä tuosta sneikkinahasta, pitänee vääntää siitä jotain hopean kanssa pian... :)

   Delete
 4. Apua, apua!!!!!! APUAAA!!!! Mii, mii wants!! ♥-♥ :P
  Liian upeita, ihan liian upeita. Mulle kaikki tänne heti nyt x)

  ReplyDelete
 5. Toi rusetti on tosi ihana! kerro kun valmistat niitä myyntiin ;)

  Mä oon ollut vähän kiireinen viimeaikoina ja ollut reissussa ja muuta niin kommentointi jäänyt taka-alalle, mutta nyt bäk in bisnes :), Toiva

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Toiva! Ihana, kun raportoit mulle menoistasi. :D <3 Niitä taisi joku muukin fiilistellä, että katsellaan tässä, josko ylimääräistä aikaa olisi joku kerta siihen laittaa. :) Ai että, kun päivässä olisi vaikka neljä ekstratuntia, jolloin lapset vain nukkuisivat ja saisi touhuilla omiaan kiireettä... ;)

   Delete
 6. Voi upeus! Silmät hakeutuivat tuohon helmikoruun, mutta nuo ovat kyllä kaikki todella kauniita ja sopivat hyvin yhteen. Tykkään kaikista, etenkin tolleen samassa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, nämä tuntuivat nyt herättäneen kovasti ihastusta! :) Kulta on aika monen mieleen, näemmä.

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)