-->

Ash Trash

Jan 23, 2015

Tänään olen muun muassa puuhastellut pajalla erään rannekorutilauksen parissa, sekä kiillottanut ja puunannut Vestiaire Collective:sta kuukauden päivät sitten löytämäni käytetyt Ash:n Trash-bikerbuutsit pinnaltaan kauniin kiiltäviksi.

Huokailin samaisen buutsiparin perään hopeisilla niiteillä jo loppukesästä, mutta vaikka kuinka tuota paria metsästin kissojen ja koirien kanssa, en saanut sitä koskaan omakseni. Kerran luulin jo tilanneeni ne onnistuneesti, mutta myöhemmin kävi ilmi, että kaupan tilausjärjestelmässä olleen feelun vuoksi paria ei ollutkaan todellisuudessa heidän varastossaan koossani. Unohdin Trashit joksikin aikaa, kunnes törmäsin niihin joku kerta tuota ranskalaista secondhand designertaivasta selaillessani, ja kun hinta oli alkuperäiseen melkein neljäänsataan verrattuna todella kohdallaan ja kokokin passasi, pistin tilauksen empimättä vetämään.
Kunnoksi myyjä oli täysin todellisuutta vastaten ilmoittanut hyvän käytetyn, buutsien pinnan ollessa tuotekuvassa todella kärsineen näköinen. En kuitenkaan huolestunut, koska kun nahkakengille näyttää kunnon tehoaineita ja säpäkkää harjaa, on lopputulos yleensä lähes peilipintamainen. Plankkaustaitoni eivät pettäneet tälläkään kertaa; kaiken putsauksen ja kihnutuksen päälle buutsit ovatkin ihan mielettömän näköiset!

Bikerien ensimmäinen omistaja lienee kuluttanut niiden pinnan tahallisesti rouhean sorttiseksi hiekkapaperilla hioen, sen verran symmetrisen oloiset olivat buutseihin jääneet jäljet silmääni. Mä sain naarmut kuitenkin hienosti piiloon, ja nyt buutsit ovat kaikessa räyhäkkyydessäänkin aika freesin oloiset. Mies huomautti kuitenkin ettei sanaa "freesi" voi mitenkään käyttää näistä kengistä puhuttaessa, samalla kun puisteli päätään vaimonsa kenkämaulle...

Itse olen aivan myyty kenkien mustanpuhuville niiteille ja tummille soljille, entäpä te? Ja hei, vielä on aikaa osallistua kosmetiikka-arvontaan, mars mars mukaan!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

2 comments:

  1. No joh, osu ja uppos tänne! Ihana bootsit! Onneks mulla on vähän vastaavat, missä on tarpeeksi bligiä meigän makuun x)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, se on parasta, kun näkee jotain kivaa, ja sit tajuaa, et huh, onneks löytyy jo himasta! :D

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)