-->

Birthday in B/W

Jan 17, 2015

Esikoiseni synttäreitä juhlistettiin poikkeuksellisesti vasta tammikuun puolella, koska ensimmäiset juhlat jouduimme ikäväkseni perumaan, oltuamme molempien neitien kanssa kovassa flunssassa. Uusintajuhlat sujuivatkin oikein mainiosti, ilman minkäänlaisia kommervenkkejä, ja vaikka juhlien laittamisessa on aina oma hommansa, olin niin hyvällä tuulella upeasti onnistuneiden kestien jälkeen! Neiti oli itse aivan innoissaan juhlistaan, ja niistä puhuttiin ennen ja jälkeen kemujen moneen kertaan. Kaksivuotias pääsi myös jo jouluna lahjojen avaamiseen makuun, ja tällä kertaa pakettien avaaminen sujuikin jo kuin vanhalta tekijältä, kun vielä viime vuonna itse lahjaa enemmän kiinnostivat pakettien narut.

Sain jälleen apua mammaltani ja anopilta, jotka hoitivat suolaiset tarjottavat, ja mun huolekseni jäivät makeat suupalat. Hoidin homman helpoimman kautta, ja ostin reippaan irtokarkkisatsin lisäksi tarjolle jäätelöä, Fasun klassisia Carneval-keksejä, vohveleita ja pari valmiskakkua, jotka koristelin sokerimassalla vähän kauniimmiksi. Sokerimassalla pelaamisesta sain taas kipinän leipomiseen, ja pistinkin eBayssa muutaman leipomiseen liittyvän työkalun ostoskoriin, jotta esimerkiksi kuopuksen kesäsynttäreille saadaan sitten vieläkin komeampi kakku aikaiseksi.

Kuvat ovat tällä kertaa mustavalkoisia, koska tammikuisen ja pimeän iltapäivän valo oli taas niin tympeä, että kuvista tuli masentavan keltaisia. Loistolauantaita teille, kuullaan taas pian!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa. 

4 comments:

 1. Asiasta ihan kukkpurkkiin. Mä kun tälleen tuun kommentoimaan jälkikäteen aina sata kerralla, huomasin, että kun alhaalta vaihtaa sivua, jää aina yksi postaus näkymättä. Sitä ei ole etusivulla, muttei myöskään tokalla sivua vaihdettua. SItten kun otan tuolta sivusta Blog Archivesta esim tammikuun, sitten nään kaikki.
  Mistähän johtuu...? :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä, tiedän. Ihan peestä, ja johtuu jostain helvatan koodinpätkästä, joka tuli ilokseni pohjan vaihdon yhteydessä... :( Selvittelen asiaa paraikaa, ihan peestä tää! :/

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)