-->

Nilkkureiden päivitys niiteillä

Jan 20, 2015

Joidenkin tuunausten osalta en vain osaa lopettaa ja tyytyä, vaan saatan pyörittää jo parikin kertaa muokatun asusteen tai vaatteen ilmettä mielessäni uudelleen ja uudelleen. Näin kävi täällä nähtyjen mustien nahkanilkkureiden kanssa, jotka päätyivät vielä toisen kerran pajalleni tuunaukseen, koska nuo ekan diy:n pikkuniitit eivät sitten kuitenkaan olleet se perfect match mulle.Kuten moni muukin idea, tuli tämäkin mieleeni keskellä yötä valvoessani. Mulla on huono tapa pyörittää mielessäni kaikkea luovaa ja aivoja stimuloivaa juuri ennen nukkumaanmenoa tai vaihtoehtoisesti öisin, jos en jostain syystä (lue: koska vauva) saa nukuttua. Revin kengistä siis nuo edellisellä kerralla laitetut pikkuniitit irti, ja korvasin ne suuremmilla neliskanttisilla, jotka olivat näppärästi juuri tuon kengän kannan ympäri menevän nahkalipareen levyiset. 
Kengät heräsivät tuunauksen ansiosta henkiin, ja nyt taidan olla viimeinkin tyytyväinen niiden ilmeeseen! Pidän tosi paljon niittien tuomasta rokkifiiliksestä, ja siitä että kengän ilme muuttui yhtenäisemmäksi, kun remmi on koristeltu kauttaaltaan. 

Kysyn tätä teiltä jo toistamiseen, eli mikä "malli" on teistä kivoin, alkuperäinen, eka diy vai toinen? Mun suosikista ei liene epäselvyyttä! 

14 comments:

 1. Kiva tuunaus ja ihanaa, kun saa vanhat tavarat henkiin ;).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, oot niin oikeassa! Kengät makasivat aika pitkään käytöttä, nyt mietin vaan milloin saan nämä taas jalkaani. :)

   Delete
 2. Oih, miten kivat! Oot sä vaan ideanikkari. :) Mä olen luovuttanut taas liian pitkäksi aikaa vaatteiden tuunailun... kippasin jo muokkausta odottavien korin kirppiskasaan. Ois kyllä kivaa puuhaa, mutta jotenkin energiat ei nyt oo riittänyt...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Essi! Nyt alkaa taas olla energiaa ja aikaa tällaiseen, viimeiset puoli vuotta on olleet aika hulinaa... ;) No hitsi, mä oon välillä kanssa pistänyt jotain eteenpäin, jos ei vaan ole saanut aikaiseksi, kun sit ne rätit pyörii iän nurkissa. :D Mä lähetän sulle sylillisen energiaa täältä! <3

   Delete
 3. Ooouuu, tää on kyllä näistä kaikista kolmesta magein! Eli viimeinen tuunaus meni mun mielestä ihan nappiin :)

  p.s. pahoittelen tykitystä nyt jo heti :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ihan samaa mieltä! :) Hahaa, sä oot ihan pöpi. :D Kohta nähdään. <3

   Delete
 4. Kylläpä vaihtuu ilme kengissä! Minäkin tykkään näistä enemmän kuin pikkuniiteistä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No äläpä... :D Olen nainen, ja saan siis muuttaa mieltäni aika ajoin! ;)

   Delete
 5. Aijai, mä kyllä sytyn! Mulle ja! ♥_♥ Sä oot niin näppärä.

  ReplyDelete
 6. Mun on pakko sanoa, että nyt ne on paljon enemmän sun näköset. Mahtava muutos!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)