-->

Le Specs

Jan 8, 2015

Talviauringon myötä (ja ehkä ihan vähän myös tämän Lilan upean Instakuvan takia...) olen kehittänyt itselleni uuden aurinkolasimerkki-ihastuksen, nimeltä Le Specs. Lilan kuvan nähtyäni muistin hämärästi kyllä törmänneeni merkkiin aiemminkin, näitä näyttäviä pokia on nimittäin keikkunut jokaisen itseään kunnioittavan julkimon nenän päällä jo jonkin aikaa. Merkin pokat tuntuvat olevan etenkin tyylikokeiluistaan tunnetun Rihannan ja kuningatar Beyoncen mieleen, eikä ihmekään, niin makeita ja erikoisia suurin osa merkin pokamalleista on!

Kahdeksankymmentäluvulla kulttimaineeseen noussut aussimerkki on tunnettu innovatiivisesta disainistaan, joten Le Specsin lasit ovat suunnattu trendin harjalla ratsastaville, ja niitä onkin voinut bongailla fashionistojen kasvoilla muotiviikkojen vilinässä.

vasemmalla ylhäältä alas: Badland | Hey Macarena | Neo Noir
oikealla ylhäältä alas: Ziggy | Rapture | Half Moon Magic


Le Specsien ostaminen on tehty harvinaisen helpoksi, niitä kun saa vähän joka puolelta, muun muassa Asos, Zalando ja Nelly myyvät merkkiä. Pyörähdys merkin omilla sivuilla johti vakavaan ihastumiseen ainakin kymmeneen eri pokamalliin, ja ehkä muutamaan ostokseenkin, Sportamorella oli nimittäin merkin pokia tyrkyssä niin huikean huokeaan hintaan, etten keksinyt mitään tekosyytä olla tilaamatta uusia pokia. Tapahtui ehkä pienimuotoinen aurinkolasipimahdus, kun uusia pokia on nyt matkalla kotiin yhden parin sijaan kolmet...  Ohos, kuten esikoiseni sanoisi.

Jos uudet pokat näyttävät livenäkin yhtä fantsuilta kuin kuvissa, pistän mitä luultavimmin kiertoon ainakin yhdet kolmista Reiskan Aviatoreistani, vaikka ne ovatkin saaneet oikein kiitettävästi käyttöä, olen jo hetkisen verran ollut skidisti kyllästynyt etenkin kultaisilla sangoilla varustettuun pariin. Tässä synninpäästöä itselleni yritän, eh... Parasta merkin laseissa on eittämättä se, että (kuulemma) laadusta tinkimättä on hinta ihan eri luokkaa kuin monella muulla niin sanotulla supermerkillä; suurin osa pokista lohkeaa hintaan 40-70 euroa, kun esimerkiksi Reiskoista saa aina pulittaa pitkälti päälle satkun kappaleelta. Wuhuu, selvää säästöä, siis! Mä jään tällä puheella venttailemaan arskapostia ja elättelemään toiveita aurinkoisemmista keleistä, että pääsisin pousailemaan tuonne hangille loskakasoihin kumpparit jalassa uudet pokat nenälläni keikkuen.

Onko Le Specs teille tuttu entuudestaan, ja arvaatteko mitkä mallit ovat omia suosikkejani?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

 1. Ompas päheitä rillejä! :) Vaikea veikata mitä on tulossa, innolla jään odottelemaan. Laitoin sulle muuten sähköpostia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä, mä ihastuin suurinpiirtein joka toiseen malliin, niin upeita ne oli! :D Postiin vastattu. :)

   Delete
 2. On noi kyllä niin erihuikeita :D Mä ottaisin nää alhaalta oikealta. Jokin niissä iskee ja kovaa :D

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)