-->

Marble is the new black

Jan 12, 2015

Kuten otsikosta voi ehkä jo päätelläkin, on täällä päässä tapahtunut marmoripimahdus. Mulla on tapana ihastua joihinkin asioihin niin korviani myöten, että se johtaa useasti ihastuksen kohteen vimmaiseen metsästykseen, ja yleensä väistämättä erinäisiin hankintoihin. Tällä kertaa kyseessä on siis marmori, tuo kivipinnoista jaloin, jota on jo jonkin aikaa näkynyt jokaisessa itseään kunnioittavassa sisustusblogissa- ja lehdessä, milloin missäkin muodossa. On kippoa, kuppia, tarjotinta, tasoa, ja jopa marmorikuvioitua muovia, jolla innokkaimmat voivat verhoilla halutessaan vaikka koko kotinsa!Mä en sentään vielä ole ruvennut muovin kanssa pelaamaan, vaikka saatoin sitäkin tilata pikkuruisen palan blogikuvien ottoa varten, kauniiksi taustaksi nimittäin. Mun uudet marmorihankinnat ovat kaikki kakkoskäden kamaa, innostuin nähkääs tonkimaan läpi Huutiksen ja Torin tarjontaa, ja löysinkin muutaman superkauniin esineen vieläpä sopuhintaan. Niistä muista lisää myöhemmin, nyt postauksen varsinaisiin tähtiin!

Haluaisin tässä ja nyt esitellä teille tämän söpöläisen kaksikon, jonka hinnaksi jäi postareineen vaivaiset kymmenen euroa, hinta, jolla ei käsittääkseni saisi kaupasta mitään marmoriin viittaavaakaan. Suloiset jälkiruokakulhoina minulle myydyt marmorikipot ovat paitsi kauniita katsoa, myös hauska lisä kattaukseen. Suunnittelin pitäväni niissä kuvan mukaisesti tarjolla vaikka pähkinöitä, tai mitä nyt milloinkin. Tosin tiedän jo nyt parivaljakon pääsevän myös kuvauspaikaksi erinäisille asioille. Pikkusälä, kuten meikit ja korut näyttäisivät vallan veikeiltä tällaisessa kupposessa kuvattuina. Marmorin sileässä ja kylmässä pinnassa on myös jotain kiehtovaa, ja tuo harmaalla maustettu valkoinen väri on sekin ihan äärimmäisen kaunis.

Uppoavatko marmorijutut vai nou?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa. 

12 comments:

 1. Mä olen pikkuhiljaa alkanut lämmetä marmoriesineille ja tuo sinun kaksikkosi on kyllä todella valloittava! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Marmori on kyllä kaunista! :) Olivat kyllä kiva löytö, nämä kaksi. ;)

   Delete
 2. Aaah! No mun kannan tähän tiedätkin ;))!

  ps. laitoin kutsun maililla blogiloviniin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehee, kyllä mä tiesin! :D Otin kopin kutsusta, tack. :)

   Delete
 3. Anoppilassa on noita. Pilvin pimein. Tartteeko sanoa enää, miksi meillä ei ole :D Mä vielä tykkäisin, mies ilmoitti hyvin jyrkän ein noiden kohdalla kun jotain katselin joskus :) Totesin, että kaunishan se on, mutta jääköön muille niin saa mieskin mielenrauhan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehee, ymmärrän! :D Jos on kasvanut jonkun keskellä, ei sitä vältsyyn halua sitten enää omaan kotiinsa... Mä muistan kanssa nähneeni lapsuudessa joidenkin kavereiden kodeissa näitä, ja itsekin inhosin marmorijuttuja vielä varmaan 10 vuotta sitten. ;)

   Delete
 4. 80-luvulla keräsin marmorijuttuja; kynttilänjalkaa, tarjotinta, sirotinta ym. Joskus 2000-luvulle siirryttäessä ne päätyivät roskiin tai Fidaan. Joten olen jo elänyt marmorikauden, enkä niitä enää halua vaikka olisivatkin uudelleen 'muotia'.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaikki muoti- ja sisustusjutut kiertävät ympyrää lopulta, ja jos on yhden kierroksen jo nähnyt, on ihan ymmärrettävää, ettei toka kiekka enää inspaa. ;) Joku on päässyt hyville apajille sun vanhojen aarteiden suhteen! :)

   Delete
 5. Hyvältähän nuo näyttää, mutta itseeni eivät ole vielä iskeytyneet. Ehkä onneksi, yksi himotus vähemmän tässä biljardihimotusten joukossa D:

  ReplyDelete
  Replies
  1. No joo, ihan hyvä ettet kaikkeen sentään pärähdä, haha! :D

   Delete
 6. Mun unelmakodissa olisi marmoripintainen keittiöntaso ja vaatehuoneessa suurta marmorilaattaa lattiassa. :D Eli kyllä se marmorikuume on tännekin iskenyt.. Vielä ei ole lähtenyt onneksi lapasesta.
  Marmoriesineistä tulee vähän edelleen mieleen lapsuus ja mummola, mutta lämpenemään päin. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hauska että sullekin tulee tuo lapsuus mieleen, meillä kotona ei ole koskaan ollut marmoria, mutta muilla olen niitä lapsena nähnyt kyllä. :) Marmorileikit voi aloittaa helposti myös sillä marmoripintaisella kalvolla, ja päällystellä sillä vaikka keittiön tasot. Olisko Beauty of lifen S tehnyt niin, kurkkaapa sieltä... :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)