-->

marraskuun meikit

Jan 5, 2015

Täällä katsastettiin läpi viime vuoden toiseksi viimeisen kuun asut, ja nyt on vastaavan katsauksen vuoro meikkien osalta. Kuten sanottu, mä tykkään suuresti selailla läpi vastaavanlaisia koonteja muiden blogeissa, joten alan ehdottomasti harrastamaan tätä kuukauden meikkien ja asujen kokoamista omiin postauksiinsa jatkossa!

Marraskuulta blogiin päivittyi ainoastaan kolme eri naamaa, johtuen suurimmaksi osaksi siitä, että kuukausi tais olla viime vuoden rankin. Univelkaa kasaantui huikeasti ennen beibin unikoulun aloittamista, ja valon vähyys yhdistettynä naisten elämän sulostuttajiin, hormoneihin, sai jopa itseni kaltaisen ikiliikkujan hetkeksi hiljentämään tahtia.

Marraskuun meikit olivatkin sitten todella erilaisia keskenään, ja mukaan mahtui niin sininen silmämeikki, ehdat kasaripinkit huulet kuin yksi neutraalimpikin lookki. Mun oma suosikki oli joko tuo nudemeikki, tai sitten kasarihuulilla varustettu; siniset luomet kun nyt kuitenkin ovat suht harvinainen näky mun kasvoilla!

Mikä on sinun suosikkisi meikeistä ja mikä tärkeintä, miellyttävätkö nämä kuukausikatsaukset sinua?

P.S. Pian blogiin pärähtää lisää meikkijuttuja, testasin nimittäin tänään miltä mä näyttäisin Marilyn Monroe -henkisessä meikissä...

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

Kiitos kommentistasi! :)