-->

Spring inspo

Jan 16, 2015

Mä olen elänyt keväässä jo vuodenvaihteesta lähtien; jotenkin tunnelma pään sisällä on ollut niin eloisa ja innostuneen odottava, että tuo ulkona vallitseva pimeys, loskapaska ja muut talvihommat eivät ole onnistuneet hälventämään tätä mielentilaani. Tuleva kevät inspiroi jo haaveilemaan asukokonaisuuksista, joihin kuuluvat järeiden saappaiden tai kumppareiden sijaan Converset, paljaat nilkat ja kirkkaat värit.

Kollaasin pyöräytin kasaan muutamassa minuutissa, kun asu alkoi piirtymään mieleeni tuon häikäisevän sinisen Balenciagan laukun pohjalta. Siitä se idea sitten lähti; sen vierelle ja kontrastiksi puuterisen hempeä takki, ja rentoa fiilistä tuomaan harmaa kollari. Jalkaan ehdottomasti vaaleat ja risat boyfriendit, ja tietysti Consut, jottei lookista tulisi liian naisellinen. Kaulaan viimalta suojaamaan muhkea valkoinen huivi, jota vasten kirkuvan punaiset huulet oikein pomppaavat esiin. Siinä se sitten olisikin, täydellisen kevätpäivän asu!Laukkukokoelmani on nykyisellään suht hyvällä mallilla perusvärien suhteen; on mustaa, nudea, ruskeaa, konjakkista ja harmaata, mutta olen jo pitkään haaveillut jostain näyttävämmästä värikkäästä yksilöstä, joka kruunaisi sähäkkyydellään asun kuin asun. Tämä kollaasin Balenciagan SS2015-kokoelman Papier A4 Zip Around Blue Caraibes -sävyssä saattaakin olla ratkaisu pulmaani. Olen nimittäin taas innostunut käymään kaappejani läpi rankalla kädellä, ja kun pari hieman arvokkaampaa juttua on juuri löytänyt uudet kodit, ja viime syksyllä kirppiksellä tienatut rahat ovat olleet vississä säästössä, saattaa tuo sininen namu kiikkua pian mun käsipuolessa. Olen ottanut viime vuosina tavaksi pistää reippaasti eteenpäin sellaiset tavarat, vaatteet ja asusteet, jotka jäävät alituiseen vähemmälle käytölle kuin kaverinsa, sillä tällaista ylimääräistä tavaraa on mielestäni aivan turha seisottaa kaapissa pölyä keräämässä!

Mahtavaa tulevaa viikonloppua kaikille lukijoille, muistakaahan käydä osallistumassa kosmetiikkapaketin arvontaan, jos ette vielä ole sitä tehneet.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa. 

8 comments:

 1. Mulla alkaa kevään odotus heti kun jouluaatto on ohi. Tuo kelen pimeys ja vesisade pistää pikkusen v******maan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oikea asenne sulla! :D Jep, ei tuo ilma joka päivä sentään mua haittaa, mutta kyllä mäkin jo innolla venaan kevätkelejä ja kinosten sulamista! :)

   Delete
 2. Mulla pamahti kanssa jo heti joulun jälkeen (vähän jo ennen sitä) se kevään odotus. Vielä kun tarkenisi niissä vaatteissa, mutta ei auta kun loskaan pukeutua :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Kylläpä täällä nyt ollaan kevättä rinnassa! Jep, mennään säiden mukaan, parin kk:n päästä on jo maaliskuu yli puolen välin. :)

   Delete
 3. Tuo turkoosi Bal on jotenkin ihan sinun tyylisesi. Lisäksi tuo malli (Paper?) on aivan ylihieno! Ja tottapa tosiaan, kevät on täälläkin mielessä harva se hetki. Onneksi kohta on jo tammikuu selätetty ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehee, no sanos muuta! Tilaus tehty. ;) Papier Zip Around on toi malli, mä oon jotenkin ihastunut noihin trapeze-mallisiin, siivellisiin laukkuihin. Celineä mietin pitkään, mutta sitä näkyy suht paljon, ja kevään värit oli aika väsyneet, ja käytettynä on niin supervaikeaa löytää alkuperäisen kuitin kanssa. :/ Sit luovutin sen kanssa, ja kun menin uudelleen kuolaamaan tota Balia, päätin, että tämä se on! Kätsästi tuleekin Luikkarin Neverfullin tilalle, kun vastaa sitä kooltaankin. Kyllästyin siihen, kun sitä on nykyään ihan jokaisen käsipuolessa... :D

   Delete
 4. Tää peukuttaa koko setille. Mulle tuli himotus vaaleanpunaiseen takkiin... enhän mä uskalla enää käydä missään, kun himotuksia toisensa perään x)

  ReplyDelete
  Replies
  1. LOL, tällasta se blogien selailu on... Vaarallista! ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)